Automobilizam

  1. Bila je u opticaju ideja da se na pumpama mjenjaju baterije, nije zazivjelo. Mislim da nije prevelika investicija staviti elektro stanicu pored ovih standardnih benzin/dizel/plin.

  2. A da, ali pazi, evo ti, ja sam išao kroz Češku jedan deo puta ljudi ni plin / metan nisu imali na pumpama, a kamo li za punjenje sutrujom. A za to planiranje, jebada bi bila prevelika. Ima to po gradovima za punjenje i sve to, ali opet, jebavanje je i gubljenje vremena. Ja sam za ceo taj put samo u Beč ušao jer mi je najlakše nekako i tu sam prespavao.

  3. pa to jje hibrid
    lexus ima takvo vozilo na ta tri pogona pisao sam prije neki dan
    mozda odem kod ovog covjeka sto ga prodaje cisto da vidim kakvo je i da ne kupim

  4. Odlicno motorno kocenje imaju elektricna vozila posto pune baterije cim se oduzme gas, eto zabave za znalce koji ne koriste kocnicu :D

  5. A 15-16 sati, ništa nijesi učinio ako nijesi iz cuga.

  6. Jedino pauza da se najedeš neđe pečenja.

    #Dragiša u inostranstvo

  7. Ta ti ne bi ušla u Lexus sig.

  8. Pu jebem joj mater ako ovlazi upropastice sediste

  9. Zato ja držim peškire na siceve.

  10. Makaronac, ako oćeš da ti nađem Lexa, ali onaj benzin FWD na platformu Toyote Camry.

  11. Pu jebem joj mater ako ovlazi upropastice sediste

    Pa zna se kakva su sedista u momackim kolima ne mozes da razaznas vlaz, spermu i urnebes/majonez

  12. I Merc bih ti završio, no u Bosnu kruže priče da se mogu oni ugasiti preko satelita ako se neprimjerno koriste xdd.

  13. Ja sam svaki put u Beč stao malo da se odmorim i da se zajebavam (malo na klopu, malo rodbinu da obiđem), u principu dosta gotivan grad, za razliku od Halmstada de izađeš napolje u 19h i nigde žive duše ne vidiš, sve pusto.

  14. Valjalo bi do Nurburgringa otići. I naravno poslije zalijepiti naljepnicu sa vremenom, odma pored one "drive tastefully".

  15. Sa 1.6 benzinjarom, bolje da ne kačim vreme hehehehehehehe

  16. Ne da ga Borkoviću daš.

  17. Nemam ja kola na bacanje lololo. Borković je u fazonu 1 trka 1 auto. A cepao je Lansera nekog po gradu pre, sad msm da bembaru e60 ima.

  18. vozio sam bugati vejrona danas

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.