Automobilizam

  1. Ja sam čovek koji ne bl kupio kola koja nemaju pikslu

  2. mnogo smrde cigare
    nigde mi to ne smeta koliko u kolima
    kola bas moraju onako fino da su sredjena cista da mirise jbg

  3. brate mogu kola da imaju pikslu a ti da zabranis pusenje u kolima.ima 500 miliona pusaca na svetu a oni poceli da glume neki kurac pa nece da stave pikslu u kolima.sta onda pusac da radi, da baca pikavce kroz prozor.mozda neko hoce da gricka semenke.auto da nema pikslu, van pameti

  4. sta ce ti piksla u tesli
    neko kada sedne da vozi teslu prva stvar ne vozi ga duze od sat vremena druga stvar vozi ga da uziva u masini

  5. Da stvarno kolika je autonomija kod tesle?

    Ako ti treba piksla uzmeš praznu teglicu od rena xD

    Mislim, fazon, ni na mondeu nemaš neku pikslu ispred sebe, nego kod ručne tamo kod držača za čašu i onda ti rikne onaj sistem i ne možeš da otvoriš pikslu, pa se snalažiš.

    https://shop.maxi.rs/upload/items2016/thumb960/7175934.jpg

  6. Pa normalno da moraju da mirišu. Vazda jelkica, ponekad onaj parfem, a na 10-15 dana kreme za kožu, kornjača sa vanilom na tablu itd.
    A eto ne duvanim sig 10 dana i čak u ovom periodu mi je nemanje pepeljare glupost.

  7. autonomija kod tesle?

    350 km kod ovog sto jos je jos u izradi, za model s ne znam.

  8. Neko je dovozio i8 u CG, prelijep baš. A i nije problem što se autonomije tiče.

  9. O jes ovaj trailer za TG novi presmiješan.

    Stare dobre epizode.
    https://www.youtube.com/watch?v=lUF-N8BsBmU

  10. 350 km ok, i koliko mora da se puni posle da bi cepao još 350 km? I recimo, kod elektromobila, jel ima razlike u potrošnji kao kod sus motora? Mislim ono, grad/otvoreni i sl.

  11. Tvrde na njihovim nekim turbo punjacima 20-30 min sa standardnim stekerom ne znam. Zavisi od brzine, temperature, da li ti je upaljena klima... mislim da je tih 350 neki prosjek. Vidjeh sad na sajtu za neki model s ako vozis 70 km/h mozes oko 500km.
    Bmw lijepo izgleda, cijena im je bezobrazna.

  12. I i3 je skup, skoro ko onaj preseksi Džeg što se vozi ovuda.

  13. od džegova xj8

    http://bestcarmag.com/sites/default/files/1104718jaguar-xj-vanden-plas-07.jpg

    A dobro, ovo za elektromobile, ok je to, mada kontam da skoro nikad neće moći da zamene sus motore čisto iz razloga dužih vožnji. Realno gde u autoput da nađeš da dopuniš baterije, recimo, video sam na 3-4 pumpe u Nemačkoj na delu autoputa kad sam išao iz Švedske, na švedskim autoputevima je retkost videti da može da se dopuni, a kod nas i uopšte na balkanu je nezamislivo. Čak i za 10 godina mi ne deluje da će biti bolje kod nas.

  14. Što se punjenja tiče to je najmanji problem za svaki dan. Biće i u Kotor onaj njihov punjač, u Hrvatskoj ih više ima, a možeš ga puniti kući kad god oćeš.
    Vozio bih ja S ili i8 lagano (doduše ne bih ostao bez benzinca/dizela), ali kad mi se pomenu te pare srce mi prvenstveno kuca GTR, GTR, GTR, pa nek troši, boli me kurac.

  15. I F pace se voze kroz Crnu Goru, dosta njih, engleske table. Auta jebu.

  16. Aj to za po svaki dan, nego pričam o fazonu, recimo, od Švedske do Srbije, 1900 - 2000 km zavisno od rute kojom se ide. Znači treba recimo, 5-6 punjenja, po 20-30 minuta, ok taman se prave pauze toliko za odmor, al opet, najveći problem je gde. Voleo bih da probam neki od tih elektromobila da vidim kako je sve to i kakav je za vožnju.

    Prijus stop!

  17. Pa kad krenes na toliki put unapred isplaniras gde ces puniti i znas gde stajes

    Meni je nerealno da nisu smislili da mozes da kupis akumulator dodatni i samo zamenis ako ti se isprazni u nedodjiji nekoj

  18. Nije to problem sa elektricnim automobilima problem je sto ne cujem kad se pali turbina