Automobilizam

  1. za toliko će i otići.

    Ljudi su strašno nerealni, zakuca cijenu 12000, tako stave 2000 više, kao dao bi za 11500.
    Mrš mamu ti jebem, evo ti 9000 marki u kešu, tolika je realna cijena i toliko možeš dobiti spuštao ne spuštao. Kad vidi šušku ugrabi je ko da je gladan. Keš čini čuda. Treba uvijek nositi 5000 maraka u kešu kod sebe. Čisto radi magije.

  2. Istina to za kes.
    Nego u oglasima, menjao diskove uložio pare pa i vozi si ga dan ti jebem u pičku što nisi išao basem jebenim jeftinije ti je

  3. Svaki auto sam prodao u ceni uvek. Ako sam skucao pare kažem mu, vidi lepi zamenjeno ti je to to í to da znaš nema šta sad da bude skuplji zbog toga

  4. Pa da, to što sam uložio u njega da pomijenjam to sve samo ga zakucava jače da ti ne spuštam marke dole. Pogledaj koliko koštaju ostali, toliko je i moj samo što je moj sa računima i knjigom a njihovi sa 'ma uradio mi jedan vamo a račun izgubio al mijenjo ja sve majke mi'.

  5. мерцедес цл је један јако добар ауто морам признати

  6. Zajebana je prodaja kola, bilo privatno bilo na placu. Bilo je raznoraznih slučajeva, jedan čiča od 60-ak godina me 10 dana smarao svaki dan da spustim cenu za mazdu 6, ona koštala 4 000, a on nudio 3 000. Krenuo da serenda da mi drži predavanja kako je on mašinski inženjer i kako se razume u kola i da ta mazda ne vredi 4000 i kako mi čini uslugu što nudi 3000. Ja mu fino nudim druga kola za te pare, neće. Jedan je smarao da mu se urade servisi i da mu se registruje auto, a bio je i lik koji se uvredio što nismo hteli da uzmemo fiat tipo u fazi poluraspada i 2500 eura za fiat kromu (2005. godište) koja je bila nekih 3800-3900 eura. Ili lik koji se dernjao kao lud da je ''pljačka'' što mondeo 2.0 tdci od 136 ks sa ghia opremom košta 3500 eura, neko 2004. ili 05' godište....

  7. Ja se ne śekiram uopšte oko toga.
    Eto ti svi računi, knjiga itd. i od mene i prije što imam, vozi ga kod majsotra, mjeri debljinu laka, idi i u Sibir ako treba. Nemamo se oko čega ubjeđivati i cjenkati, košta toliko i toliko, vidi odgovara li ti i što drugo mogu.

    A ovi cijene 2000 preko realne da bi dobili realnu. Bosanci xd.

  8. Ima mnogo šetača i pipača, koje ne mož' da oteraš u kurac, jer jbg, radiš na placu, nije fino.

  9. A jbg plac je druga priča, ovako kad prodaješ svoje zacrtaš cijenu, niđe ne žuriš i top. Nikad problema.

  10. jel si se ti bunio da se promeni ime one druge teme?

  11. Ne spemuj, Celte, ođe se vode ozbiljne priče o automobilima. Ne pogani nam temu.

  12. ne seri nego kazi moderatorima da vrate a ne ko najveci supak buhuhu promenite ime.

  13. Голф или андроид?

  14. Голф или Нолан?

  15. Голф или Шешељ?

  16. Ne opoganjuj temu spemovanjem i prisustvom svojim.
    Ja nit sam mijenjao ime nit me boli kurac za ime neke trećerazredne teme.

  17. Да ли се ''ложите'' на голфове?

  18. Jak je Celt u tebe, Barone, jak bogumi.

  19. nego sta, neki moderator je dovoljno glup da to promeni na svoju ruku iako nema apsolutno nikakvog razloga za to?

  20. Kakve teorije zavjere se motaju xaxa
    Šta pjeniš koji kurac, zabolje me za temu na kojoj neki Celt pametuje i na kraj me zabolje tebi da se pravdam, aj na svoju "livadu" pa se svađaj do zore ako oćeš.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.