Automobilizam

  1. nije on tražio ništa. što je najcrnje, žensko je predložilo.

  2. vidim da nisi ti, nego da moderatori jedu govna, izvini.

  3. Не знам где пише да је ово твоја ''ливада'', поседујеш ли ти ову тему питам ја тебе

  4. Не знам где пише да је ово твоја ''ливада'', поседујеш ли ти ову тему питам ја тебе

    Šta mene pitaš, pitam li ja tebe što?

  5. Подијели са голфовима

  6. извођење голфова

  7. Смијешни голфови

  8. Шта је ово зашто брмбрмбрм има сијасет тема којкурац?

  9. Neka ti te priče, Kadetar, tvoje auto su i u Hercegovinu izbačili iz upotrebe xd.

  10. Ej Barone kad dođem do nekih para, ima da ti kupim golfa dvojku kad ga već toliko želiš, pa jebem mu sunce...

  11. I to ima da bude dvojka skoro trojka, 92' godište....

  12. Ima da počine od krševa. Plus će jebati svaki dan!

  13. Голф је спорт у којој играч настоји да голф лоптицу (golf ball) са што мање удараца убаци у рупу, у складу са правилима. Голф је настао у Шкотској у 14. веку и претпоставља се да су први играчи били пастири који су на пространим шкотским пашњацима чували овце. Као рупе су им служиле зечје јаме, а палице су биле од дрвета. Игра је до 19. века имала само један облик - меч плеј. Победник на свакој рупи био је играч који је с најмањим бројем удараца утерао лоптицу у рупу, а укупан победник је био играч који је победио на највише рупа. Нормално се игра 18 рупа или у скраћеној верзији на 9 рупа. 19. рупа је популаран назив за бар у клупској згради. Једна рупа се игра тако да се први ударац изврши са тија (tee). Затим се други ударац изврши са места где се лоптица зауставила и тако док се лоптице не утера у рупу. Када лоптица достигне грин (green - површина око рупе где је трава изузетно фино покошена) онда се патује (puting - удара се тако да се лоптица котрља по земљи) док се лоптица не утера у рупу. На терену се налазе разне препреке као бункери са песком и водене препреке. Такмичарки голф се игра индивидуално или екипно.

    Године 1854. основан је данас најстарији голф клуб на свету: "The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews". Клуб је саставио прва писана Правила голфа која уз измене важе и данас. У новије доба уз R&A о правилима али и игри брине и USGA (United States Golf Association). Голф је један од ретких спортова који је успео да сачува разлику између професионализма и аматеризма. Иако је неко време био Олимпијски спорт тренутно није, али од Олимпијских игара 2016 у Рио Де Жанеиру враћен је на листу. Голф је уз фудбал и кошарку најпопуларнији спорт на свету са око 26 милиона играча. Професионалним голфом управља PGA (Profesional Golf Association), а аматерским национални савези сваке земље, удружени у европски савез ЕГА и светски савез ИГФ (International Golf Federation).

  14. I ove gusjenice su dobre. Viđao sam trouglaste samo, mislim da Skočimiš zna čovjeka što ih ima na kola.

  15. A valjalo bi da Baronu uzmemo nešto što će voljet. Kako ja svog Golfa, on je nekad davno volio Dačiu neku. Ali je očigledno bio veća sirotinja od mene xd.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.