Automobilizam

1. Neće tog nikada prodati za 13, ja znam i zašto :D

2. Axaxaxaxax sad si ga prodao pa ajd da ga pljujem.
    Klasična Srbenda!

3. Ne pljujem, taman posla, mercedes je to :D

4. i sad iz mečke u pežoa xd

5. Sa konja na meduzu.

6. Mislio sam da to neću nikada reći ali pežo je za moju mečku lađa. Pa ti vidi.

7. I duplo manje troši.

8. E pa drago mi je ako je tako :D

9. ekstra auto, sa srećom da te služi

10. https://www.youtube.com/watch?v=060zedOExjM

Kako ću da narežem ovo pa da dere iz amg-a auuuuu kako ja za ovu nisam znao ranije?

11. Skočko ml nije udoban jebeš ga, štosuje i valja, ko u čamcu da si.
    Ovaj pežo ima 6 metara jbg mora udoban biti

12. Inače 407 nekaravan je najlepši pežo jbg

13. Solidna Panamera u spotu

14. ML je samo za autoput, tempomat na 130 i to je to. Jel sporije voziš ljulja se.
    ILI, ili, kod ćaće u mercu na vazdušne jastuke, jebe mu se kad ga sam niveliše.

15. 406 lepsi. pezoi xx7 i xx8 po meni malo preterali. sad ovi novi su opet ok (mislim da im opet daju 8 kao nastavak)

udobni su pezo i sitroen, po meni, uvek su mekani kao za klasu vece auto od drugog proizvodjaca... bar oni u kojima sam se vozio. nisam vozio novije, pa ne znam.

16. Pežo što je stariji to je udobniji. Kapiram i Citroen isto

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.