Prijava

Ma nije ni nervoza, nego čitam pre neki dan na mojagaraža, alfa 147 vs golf 4, dve grupe ''vozača'' sa lovačkim pričama ''preš'o sam 1.500.000 km sa alfom/golfom nisam nijedan dinar uložio, nisam ni ulje menj'o, sve original i dalje, nemoj to, uzmi ovo, onaj drugi ne valja''.

Jedino mi više na kurac idu internet ratnici i nacionalisti.

KOSOVO JE BILO I OSTALO SRPSKO!

Jeste golf 4 bolji od 147, ali opet ne baš toliko do koje mere neki idu i obrnuto. Pa W123 ili W124 mercedesi nisu imali toliku pouzdanost kakvu neki pričaju da ima alfa 147 recimo. Ili likovi koji se hvale koliko golf 4 može da pređe bez održavanja. Ne ulažeš ništa, kurac će da ide 500 000 bez frke. Ćale mi pričao da na su na taksiju i w123 i w124 menjali stvari pre nego što riknu. Kad je već crklo nešto, napravilo je još 5 drugih problema.

KOSOVO JE BILO I OSTALO SRPSKO!

TAKOE!!!

kurac će da ide 500 000 bez frke

Pa ovi u taksi Golfovi npr. 500 hiljada ko iz pičke. Održavane tako što su gume mijenjate kad žice izbiju. A kačio sam i sliku diskova.

Ova tema na vukajliji je možda najiskrenija na domaćem internetu što se tiče automobila. Sad da ukucam "alfa brera 2.8 potrošnja beograd" ima u prva tri rezultata da bude 5.5l/100km.

Mene boli kurac za te lovačke. Možda jer znam da vozim bolje auto xd

Sućut za ljude koji su sami prešli pola miliona kilometara u istom autu.

A jbg, al dal bi ti kupio auto koji je tako održavan? Svi oni pričaju ''može 500 000 km da pređe'', a kao da nisu svesni da su ta kola verovatno već prešla tih 500 000 km u onom režimu kako si naveo. Pa sad mora da se i uloži nešto. I onda se još svađaju lolo

Kad sam bio u Italiji, alfa 147 na normalnom placu nema ispod 3000 eura, da je u ok stanju. Ove što dovoze kod nas viljuškarom nabacuju na kamionsku prikolicu.

Šveđani su pametni, ima 6 alfi ukupno u celoj državi lolo

Miki. Farbar jedan dojajni radio skoro 5 slonova. Taxi bili. Komplet farbanje zbog boje i nalepnica 1 000 000 do 1 200 000 su prešle lično sam gledao na dijagnostici. Vratili na 450 do 550 i uopili otišle ko na vatru.
2.2 i 2.7 bile

Ofarbaju, drugi enterijer stave i u plusu su jbg.

Po 2 k evra dobri po kolima. Ne enterijer, pedale, volan vozacevo sediste i taj tapacir. Ko kad sedi na suvozacevom u taxiju jbg, jako retko

Znam ja da mogu da pređu mnogo, nego samo kažem da ih treba dobro održavati da bi toliko prešli. A ne k'o ovi što pričaju. Gledam ujaka, licka onog W210, radi mu mali servis na 8 000 km, menja potrošne delove pre nego što se baš skroz istroše, bira na kojoj pumpi sipa dizel, prešao 900 000 km, ne primeti se mnogo.

Redovan servis i ful gas. Ali je nekom autu džaba i sva pažnja svijeta.

Na to i mislih, suvozačevo samo ako neko povrati po njemu.

A ova moja dva druga što imaju C i E jedna 60 k jedna 85 bez zamene ulja i bilo čega hahaha idioti jebeni i ne pale za ulje ono pošto nemaju merače nego lampice

što ga manje voziš, to ga više lickaš

automobili su za olupavanje

naravno, samo bez preterivanja u neservisiranju jer ćete ostati bez zupčastog na autoputu ko moj drugar :D

posle je bacio auto u kantu za smeće

Na lanac kad su kola?

što ga manje voziš, to ga više lickaš

Ujak ga licka baš iz suprotog. Jer svaki dan cepa bar po 200 km, a često ide i van zemlje, tovari ga dosta jer je karavan i onda mora da ga sređuje da ne bi došlo do mnogo skupljih stvari. A i jbg, vozi ga već 16 godina valjda, dosta ga je i platio. verovatno bi mu bilo krivo da ga sa'rani.