Automobilizam

  1. Ma nije ni nervoza, nego čitam pre neki dan na mojagaraža, alfa 147 vs golf 4, dve grupe ''vozača'' sa lovačkim pričama ''preš'o sam 1.500.000 km sa alfom/golfom nisam nijedan dinar uložio, nisam ni ulje menj'o, sve original i dalje, nemoj to, uzmi ovo, onaj drugi ne valja''.

    Jedino mi više na kurac idu internet ratnici i nacionalisti.

  2. KOSOVO JE BILO I OSTALO SRPSKO!

  3. Jeste golf 4 bolji od 147, ali opet ne baš toliko do koje mere neki idu i obrnuto. Pa W123 ili W124 mercedesi nisu imali toliku pouzdanost kakvu neki pričaju da ima alfa 147 recimo. Ili likovi koji se hvale koliko golf 4 može da pređe bez održavanja. Ne ulažeš ništa, kurac će da ide 500 000 bez frke. Ćale mi pričao da na su na taksiju i w123 i w124 menjali stvari pre nego što riknu. Kad je već crklo nešto, napravilo je još 5 drugih problema.

    KOSOVO JE BILO I OSTALO SRPSKO!

    TAKOE!!!

  4. kurac će da ide 500 000 bez frke

    Pa ovi u taksi Golfovi npr. 500 hiljada ko iz pičke. Održavane tako što su gume mijenjate kad žice izbiju. A kačio sam i sliku diskova.

  5. Ova tema na vukajliji je možda najiskrenija na domaćem internetu što se tiče automobila. Sad da ukucam "alfa brera 2.8 potrošnja beograd" ima u prva tri rezultata da bude 5.5l/100km.

  6. Mene boli kurac za te lovačke. Možda jer znam da vozim bolje auto xd

  7. Sućut za ljude koji su sami prešli pola miliona kilometara u istom autu.

  8. A jbg, al dal bi ti kupio auto koji je tako održavan? Svi oni pričaju ''može 500 000 km da pređe'', a kao da nisu svesni da su ta kola verovatno već prešla tih 500 000 km u onom režimu kako si naveo. Pa sad mora da se i uloži nešto. I onda se još svađaju lolo

    Kad sam bio u Italiji, alfa 147 na normalnom placu nema ispod 3000 eura, da je u ok stanju. Ove što dovoze kod nas viljuškarom nabacuju na kamionsku prikolicu.

    Šveđani su pametni, ima 6 alfi ukupno u celoj državi lolo

  9. Miki. Farbar jedan dojajni radio skoro 5 slonova. Taxi bili. Komplet farbanje zbog boje i nalepnica 1 000 000 do 1 200 000 su prešle lično sam gledao na dijagnostici. Vratili na 450 do 550 i uopili otišle ko na vatru.
    2.2 i 2.7 bile

  10. Ofarbaju, drugi enterijer stave i u plusu su jbg.

  11. Po 2 k evra dobri po kolima. Ne enterijer, pedale, volan vozacevo sediste i taj tapacir. Ko kad sedi na suvozacevom u taxiju jbg, jako retko

  12. Znam ja da mogu da pređu mnogo, nego samo kažem da ih treba dobro održavati da bi toliko prešli. A ne k'o ovi što pričaju. Gledam ujaka, licka onog W210, radi mu mali servis na 8 000 km, menja potrošne delove pre nego što se baš skroz istroše, bira na kojoj pumpi sipa dizel, prešao 900 000 km, ne primeti se mnogo.

  13. Redovan servis i ful gas. Ali je nekom autu džaba i sva pažnja svijeta.

    Na to i mislih, suvozačevo samo ako neko povrati po njemu.

  14. A ova moja dva druga što imaju C i E jedna 60 k jedna 85 bez zamene ulja i bilo čega hahaha idioti jebeni i ne pale za ulje ono pošto nemaju merače nego lampice

  15. što ga manje voziš, to ga više lickaš

    automobili su za olupavanje

  16. naravno, samo bez preterivanja u neservisiranju jer ćete ostati bez zupčastog na autoputu ko moj drugar :D

    posle je bacio auto u kantu za smeće

  17. Na lanac kad su kola?

  18. što ga manje voziš, to ga više lickaš

    Ujak ga licka baš iz suprotog. Jer svaki dan cepa bar po 200 km, a često ide i van zemlje, tovari ga dosta jer je karavan i onda mora da ga sređuje da ne bi došlo do mnogo skupljih stvari. A i jbg, vozi ga već 16 godina valjda, dosta ga je i platio. verovatno bi mu bilo krivo da ga sa'rani.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.