Automobilizam

1. Ima plivajući zamajac, fap filter, egr ventil itd.

Ako uzmeš onaj koji je u dobrom stanju i dobro ga održavaš onda nećeš imati problema. E sad, ako prelaziš baš male kilometraže onda ti je možda i bolje benzinca da uzmeš.

2. To cu videti, ali bas sam se zagrejao za njega, naravno onaj sa troja vrata

3. Propalo se života mi, Baron kupuje solidan polovnjak i to dizel xaxaxa

4. Legle pare od telekoma, nemoj tako.

5. Ja i dalje ulažem u oldtajmere najviše na vukajliju lagano.

6. Imaju ti plivajući, mislim da 66kw nemaju svi, ali provjeri to.
    FAP jbg, sipaš aditiv. Ja imam DPF u Golfa i prećeruju ovi što to smatraju problemom nekim, nagaziš ga neđe ako ga kroz grad gušiš i riješeno je.

7. Do vecih para mozda dodjem za pola godine do godinu dana pa i uzmem neki klasik, ovako se moram zadovoljiti c cetvorkom :D

8. Da, moraš nešto i svaki dan vozit, nećeš sig neku tranju ka i dosad.

9. Mora da ima i radni i paradni auto normalno.

10. Isti kurac brate, samo trošak bezveze.

11. Zavisi čime se baviš. Te zajebancije za radni i paradni auto je voleo moj deda, iz prostog razloga jer je radio na građevini, pa mu je jedan auto služio da vozi alat i deo materijala (uglavnom za elektroinstalacije), a drugi auto je bio apoteka baš uvek.

12. Nije živo, nije glibavo, nije oštro => može u gepek

*nije živo odnosi se na životinje

13. Hahhaha kad se setim da sam vozio jadno krme u gepeku, bilo ošamućeno fino.

14. U picka mu materina, kako me je juce iznervirao audi u bos-pumpu ga jebem bas...
    A i dan mi bio uz kurac. Imao sam toliko posla da sam potpuno zanemario drva. Jebiga ta opustencija je zato sto imam kompletnu opremu za Novokomponovanog Drvosecu, a imam u selu i iseceno lod kuce nekih 5-6 metara, samo da doteram, a treba i da uradim miler i stavim zimske gume na Golfu, i ja odem, natovarim, doteram, stovarim, uzmem testeru, Stihl 048 AV electronic, 37 godina stara, nikad izdala nije, da upalim-kurac. Varnica ima-gorivo nema. AKO NISAM STO PUTA reko burazeru da U TESTERU NE SIPA MESAVINU SA CRVENIM ULJEM! I isto takodje mesavina crveno ulje/bezolovni NE SME da ide u obicnu plasticnu flasu. Moze u flasu od motornog ulja, ali u ovu ne jer je razjeda i travi smesu koja se talozi u karburatoru. Normalno, rasturam testeru, ali drva za vatru nemam. Komsija napao da radi sa testerom, cujem ga u dvoristu. Radi, radi, pa ugasi. Ja kod njega, aj mi iseces dva-trupca da im za nocas-kaze ne valja mi testera toliko sece ukrivo da zaglavi mac. Ja gledam-lanac skroz sjeban. Daj turpiju, ostri lanac pola sata. Isece mi on to. Ja rasturim testeru i skinem karburator da odnesem kod drugara da stavim na vakum- da upalim Audija-upali mi tri lampice na tabli. Sta je sad majketiganabijem, A SVE SAM GA SREDIO, nov motor iz svice 149000 pravih preso, kao dukat, odmah zamenio sve filtere, ulje, kaiseve i spanere, 150E samo delovi, antifriz normalno, da de ne bi jebavao, dignem haubu- puko PK kais. Sto si puko pedere, picka ti materina, kad vidim sve masno okolo. Nije antifriz, nije ulje-nafta. Pa odakle nafta koji moj krasni? Curi i po zupcastom (NOVOM ZUPCASTOM 3000 preso, na 90000 se menja) sto mu majki jebem!!! Bos pumpa procurela na cetiri mesta. Ja zovem drugara, kaze, brale kad doteras bilo koji dizel auto iz inostranstva, kad se dohvati naseg evro-dizela obavezno procuri. PA MAJKE VAM GA NABIJEM!!! I Nisu i Molu i OMV-u i svuda gde sam sipao! Jebo vas konj da vas jebao! Uh...
    I stojim tako sa pokvarenim autom i pokvarenom testerom na ladnoci, dotako sam dno zivota... PA KO SAD DA SE JEBE SA TIM!!! Ja, ko ce drugi. Malopre sam spakovao testeru, i isprobao je na opstu radost komsiluka u dva ujutru, pumpa je kod bosiste, i verovatno ce 100 evra da mi ode samo na nju, i tako sve uz kurac, jebem ti automobilizam i motorizam. Al Golfu sam uradio miler i stavio zimske gume, jebe kako lezi. Kola su sranje treba ici peske jebem ti zimu u picku selim za Australiju, Mile salji papire.

15. Jbg baš.
    Ali koliko god dan bio sranje, Golf te neće izdati xD

16. Na syncro i peticu danas zimske gume montirane. Sat vremena adapter za sigurnosne šarafe tražen majku im jebem jako.
    Barem spreman za zimu sig.

17. The Grand Tour izašao, nijesam do kraja odgledao, jebaće preljuto, zapamtite ovaj post.

18. ahahah dal postoji još neko ko vozi jebeni golf SINKRO ahahhahahaha majko moja jes svijet u kurcu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.