Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
:grabs popcorns:
JEDI KURAC NUBARP
https://s11.postimg.org/sxi22876b/image.jpg
Pa nisi morao sad pet veprova da ubiješ golfom da dokažeš da je dobar auto.
A vi'š dobar mu branik, pet puta usmrćuje veprove i ništa mu nije, švabo je to.
Đe su vegani da se svađamo malo?
vegunjare ne dolaze na ovu temu brt. samo normalni mesojedi.
Dvojka dobila diskove nazad, klimu neće. Bolje bi bilo sig da su doboši ostali ali jbg, grdno za viđeti.
Farbanje neđe sljedeće neđelje u komoru, još jedan detalj maknut koji me je nervirao, a to je antena ona u krilu, jer je radio ionako vazda na krovnu bio povezan.
Jebaće jako, zapamtite ovaj post.
ahaha uvek sam se pitao sta je onaj golf dvojka sto izgleda kao dzip, dal je to neko kuci modifikovao, i sad pogledam ovaj syncro i vidim da je fabricki takav hahah
Прејадан ауто као и погон на сва четири котача
Prejadna kuća koju ti ne zaobiđeš.
Gluposti inače pišeš ali jbg.
Pezose, country je ovo, samo syncro je obični Golf 4x4, samo benzince 1.8 ugrađivali, 90 konja moj, kasnije i nešto jači...
GTD, jesu ono stvarno tvoji veprovi bili?
Чему вређање пријатељу
Zato što lupaš, a nijesam pijan da bih ti rekao "lupaš pozz".
Inače je syncro (tj. na visko mislim) top, na zadnje točkove 5-50% momenta ide zavisno od potrebe.
Naravno da ga ne možeš porediti sa terencima, jer bi suludo bilo, ali u snijeg ne zna da stane auto. Za što je i namijenjen jbg. A tako ga ja i vozim, snijeg ili lov, onda bude sav glibav, pa detaljno pranje i nazad u toplu garažu đe nastavlja biti apoteka.
У циљу изглађивања односа, спреман сам рећи да је синкро најјачи ауто на свијет
Може ли
Nez druže, ispada džabe da sam pisao sve ovo :(
Aj dobro, zvučiš iskreno i ubjedljivo.
ŠTO JE BILO SAD?
http://www.polovniautomobili.com/auto-vesti/saveti/stariji-od-15-godina-dva-puta-na-tehnicki-pregled
Oće li tebe sad 4 puta zvat na tehnički jer ipak je sinhro, pogon na sve točkove?