Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
brm brm
brm brm brm
Jaki umovi slično razmišljaju hahaha
haha
al ja stvarno nisam video to njegovo, bilo je na prethodnoj strani :)
Znam da nisi, u toliko mi je veći GUŠT :-D
Zivote lutalico... Ja da nisam video u gazdinom magacinu rashodovanu Yamahu DT, i da na njoj nisam primenio svoje znanje steceno na IMT 506 i kojekakvim Tomosima i kupio zadnju gumu polovnu, vozio bih pantale po Hamburgu, a covek gori ventile na Porseu triput i boli ga kurac.
Isto kad se neko dosta vozi taksijem, pa prica odem ja kod nje, taksi me ostavi, pa se tu nesto svadjali, pa uzmemo taksi odemo na splav, pa se ja urokam, ispovracao sam se u taksiju, ODAKLE TI PARE ZA TOLKI TAKSI JEBOTE KURAC?!? Meni to uvek bilo skupo, to ko u romanu nekom od Mirjam i njoj slicnih samo neki ljubavni problemi, od cega ce da zivimo jebem ti sve.
A nije da u zivotu nisam imao ni zaradio pare nego eto... I selotejp ili izolir kad neko krene da trosi ko nenormalan, ja popizdim ko da je sto dukata. A, kad vozim benzinac pa makar i Polo 1.0 burazerov stegnem se ko dve banke, ostavjam decu da idu do skole 500 metara, a kad vozim dizel ne mrzi me da skrenem s puta po pet kilometara, u mojoj glavi je jos 18 DM 70 litara.
Litra goriva 1994. godine u Srbiji - 3 marke
Litra goriva 2016. godine u Srbiji - 3 marke
Šta ti je standard.
Ako pod gorivom mislis na benzin. 1995/96 se NA PUMPI sipao D2 u Audi jaje 70 l za 18 DM. Posle je poskupelo, ali jos uvek bilo najmanje duplo jeftinije od benzina. Kraj je dosao kada su ukinuli D2. U to vreme je auto dizel zlata vredeo.
Pa i plin je bio 23 dinara dok nisu navukli budale, to je klasicna evo ti prvi za probu spika.
Tada sam sipao d2 za soma dinara jer sam isao u srednju ali za te pare sipam 13 litara jbg imam da se vozim 3-4 dana lagano. Sad sipam za soma a i dalje svetli lampica za rezervu haha pa bolje da ga parkiram ispred kuce
Plin je bio i 18 :-D
ko ima para naravno da ce u svojoj ergeli imati ovako nesto
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/34/1a/6b/341a6b53f968fe93de57d3bdb01f5be8.jpg
http://findhdwallpaper.com/wp-content/uploads/2015/04/2016-Maserati-GranTurismo-Black-Photo-Wallpaper.jpg
i za svaki dan
http://blog.caranddriver.com/wp-content/uploads/2015/04/2016-Mercedes-Benz-G65-AMG-placement-626x382.jpg
Mercedes - gospodski auto.
Bmw, Porše - mangupski auto (ne znam bolji izraz, ovo je inače ćaletova teorija pa je izraz citiran)
Audi, VW - radnički auto
Opel - sirotnjski auto.
Мерцедес - цигански ауто
Bmw - мангупски ауто
Мерцедес - цигански ауто
Ауди и vw - раднички ауто
Мерцедес - цигански ауто
Опел - сиротињски ауто
Мерцедес - цигански ауто
Xaxaxa
malo mi postalo bezveze sto i kod audija i bmw i mercedesa vise nema razlike u klasama osim u velicini...svi isto spolja izgledaju, svi isto unutra, razlika samo u duzini
Isto bukvalno. A sig među najjeftinije taksije imamo, kilometar tipa 30-40 centi.
Svojim autom i dizel za svaki dan jbg.
Jbg Dražo, znaju cigani šta valja.