Automobilizam

1. Lolo to je za opel - sirotinjski.

Radnici sa srednjom školom ili višom školom iz elektrotehnike ili mašinstva mogu na zapadu da imaju dovoljnu platu da voze manje više bilo koji audi sem R8 ili tako nekih.

I uostalom znam lika koji radi na baušteli pa vozi A8, doduše stariji onaj.

2. Opel sirotinjski auto

e eezvenee sto kasnim, bila do socijalnog
    https://i.ytimg.com/vi/MNY00n3d_6s/maxresdefault.jpg

3. A mi sa fakultetom možemo R8?

4. Ima i toga i ovako ta astra košta 10-12k evra. Uzme kredit i aj zdravo. Naravno pričam o Nemačkoj.

GTD
    A mi sa fakultetom možemo R8?

Što da ne.

5. Jebo majku Audi radničko auto. Ja vozim Mercedes i ko gospodin se vozim.
    http://www.rameshandsarahsexcellentadventure.com/wp-content/uploads/2012/07/albania60.jpg

Doduše tatin je, ali čim se zaposlim u kakvu piljaru polako skupljam za svoj.

6. Zašto bi neko za 12 k kupio Astru?
    Za druga pitam

7. Normalno, W124 najgospodskiji auto xd.

Bohore ti su u fazonu novo je novo, zbog garancije, održavanja itd. Ima ko uzme astru, ko uzme kiju sid, ko uzme hjundai itd.

8. Da li su svjesni da mogu uzeti za te pare 10 starih Mercedesa?

9. Zavisi za šta im treba. Neko će da uzme lupam W211 za te pare, sa nekom ful opremom i u odličnom stanju, a neko će da izabere kiju sid. E sad, šta će duže da traje...

10. Xaxa to ti velim zbog ove gastoske sirotinjske priče jbg.

11. A ja sam za te pare kupio Pasata. Pasat najjače auto sig.

12. meni iva nova astra izgleda kao da kosta 30k evra, pogotovo gtc....i insignija isto, nzm sto su toliko podcenite

13. Ne fali ništa ni Pasatu (viđao sam i CC za te pare), nit Audiju A6, BMW E60 itd.

A nije ni strašno dati 12k na astru, ja tek ne razumem kad neko pljune 40 - 45 000 evra na reno espejs.

14. Zašto bi neko za 12 k kupio Astru?

Hm,zato sto je nov auto i nece da kupuje nemacke pasate u kojima su Turski gastosi prdeli i koji su presli ''originalnih'' 123 486km.

15. Za CC ti treba minimum minimuma 12 i to ćeš uzeti sa 4 sica, bez kože itd.

16. Hm,zato sto je nov auto i nece da kupuje nemacke pasate u kojima su Turski gastosi prdeli i koji su presli ''originalnih'' 123 486km.

I ovo tačno je za najjeftiniji primjerak bilo kog auta jbg.

17. Izletila mi je Oktavija, 2007, 180000 presale, 1,9 kubika, 77kw. Digitalna klima. Trazi lik 6000 evra. Vrijedi li ti je para , ima li ko iskustva sa tim?

18. Ne mora da znači ni da je najjeftiniji. Ima ih gomila po placevima sa vrlo jakim cenama, a da su im spustili kilometraže sa 700 000 na 120 000.

Ali uostalom ljudi to vole izgleda. Beže od auta koji je odlično održavan ali mu stoji da je prešao 350 000 km i uzmu neku baraku na kojoj piše da je prešao 120 000.

Ne znam šta tripuju da je dizel star 15 godina prelazio manje od 10 000 km godišnje.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.