Automobilizam

1. xDD

http://www.vijesti.me/vijesti/drenostica-18-godisnjak-vozio-172-kmh-918464
    A vjerujem da je presretač navlačio dijete ovo, jeba ga otac baš.

2. Makaronac
    meni ovi mercedesi ko neki autori kad stave u nik miso1956 pa mu kazes jesi to '56 godiste, a on te napusi kurcinom i svasta nesta kao kome ti da je mator, ja sam '97 godiste o.O

To 1956 u čast oca ili dede. Neko od njih je to godište.

GTD
    xDD

http://www.vijesti.me/vijesti/drenostica-18-godisnjak-vozio-172-kmh-918464
    A vjerujem da je presretač navlačio dijete ovo, jeba ga otac baš.

Šta zna dete šta je 170 km/h xd. Kolika je kazna kod vas za to?

3. Kazne su novcane sad samo, vozacka je kod njih 2-3 dana tipa, nema ono ka ranije 3 mjeseca. Imaju oni razredi za prekoracenja, ka u Srbiju vjerujem.

Ozbiljno dosta krivice imaju i presretaci, jer je preglupo nabijati se u guzicu djetetu, vjrv ne bi toliko vozio da ga nijesu napaljivali.

4. Malo je glupo sto je vozačima ppčetnicima kod vas ograničena brzina na 70km/h.

Sta sad, izadje na autoput gde moze da vozi 120 i preticu ga skuteri. Ako vi tamo imate deonice gde se vozi i 100 na sat uopste. Xd

U srbiji su na 10% manje od dozvoljene brzine.

5. Ma ko jebe to, vozi 90 đe je 80 i neće ti problem praviti nikad.

6. vozi 90 đe je 80 i neće ti problem praviti nikad

Več vidim švedske pandure kako hoće da oderu kožu sa leđa xd.

7. Imao si internet, imao si blitzer, tako da mi je žao :(

A na zapad svuđe imaš toleranciju, u Austriju ti npr. ako prekoračiš skinu 5% od brzine kojom si se kretao zbog moguće greške.

8. Pa 5% možda ponegde i hoće, ali 10+% teško.

9. Nije poneđe, no je takav zakon. 137 vozi ako strecaš od ograničenja i ništa ti ne mogu. U Italiji npr. ne vjerujem da će te slikati ispod 150. Mora postojati tolerancija jbg.

10. U Italiji i moraš da budeš u prekoračenju stalno, da se stopiš sa domaćima. Inače im postaneš sumnjiv hahaha

11. Da, ali kad treba kazna nekom da se pošalje to je obično zatamnjeno auto CG tablica. U smeće nek idu, top je realno.

12. 30. i 31. Patagonia special :D
    I prošla je dobra bila, posebno onaj dio Ferari i Ford.

13. Jebeš ga, moj ćale je u Mađarskoj vozio 118 km/h na deonici gde je 110 ograničenje i dobio je neku kaznu tipa 60 evra.

14. Upravo sam vozio dačiju sandero 2015god
    nula bodova lol

15. mega1marco1
    Upravo sam vozio dačiju sandero 2015god
    nula bodova lol

http://www.hyperveloce.com/wp-content/uploads/2015/05/James-May.jpg

Captain Slow is not impressed.

16. "Da, ali ja vozim novo auto"

17. Ne znam zašto to rade, ali većina novih jeftinijih kola je jednostavno preplastično unutra. I to nema žn klasa plastike, bukvalno 26 godina star eskort ima bolji kvalitet plastike unutra.

18. Možda zato što trebaju biti jeftina?

19. Jeftini su i ovi eskorti bili pa im je ok plastika. A ovo nekako, ne znam, čak ni kod ne baš jeftinih kola ima toga. Tipa 20 hiljada evra auto, unutra plastikaner neviđeni.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.