Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jes' to juče tazbinu nagovarao da ti kupe e46-icu xd
Aj nek' je sa srećom svima u novoj godini.
Hahahah nisam brate nego gledam onu sa prosle strane pa sam se nalozio. A svejedno sibam samo sluzbeni, bar nek mi predkucom stoji neki auto za koji mi je merak. :)
42 dozvole oduzete.
I ja ne spadam ođe :D
Replike felni od M6 stavi na trojku obavezno, poz.
Ako nemas dozvolu ne mogu da ti je uzmu ne?
Ne mogu ti je uzeti ako je nemas xexe ko ih jebe. :)
Starom ne rade brisači na kamionu, opet ga osigurači nešto jebu, nije promijenio relej. Al' kad pokuša rukom da ih pokrene neće nikako, probao da ugrije jedno 20ak min motor pa da upali opet ništa
Brate, samo dolaziš da pitaš ovde o nekim jebenim problemima koji i nisu problemi nego starom neće radit brisači, pa jebemti plati majstora ili nauči da popravljaš te sitnice dosado jedna dosadna.
Zameni ti ceo ablender da te ne jebe to više. Em relej migavaca, em brisači, kada to središ onda će te jebati duga svetla, pa kad to popraviš, onda će iz početka migavci ili brisači da zezaju. Zameni to i da budeš miran.
Nemoj brt bice ti dosadno ako to resis, zajebi 20-30e da dajes tek je pocela nova godina a odmah izdaci pa zajebi...
A inace ispravnu stvar ti govori tilmo koji dodje da pita dal ga je majstor odro jer mu je uzeo dva soma hahahaha pa ti vidi u kojem si kurcu
Xaxaxaxa
O što je ovo, prepao sam se skroz, a veze nema tekst sa naslovom xaxa
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=12&dd=31&nav_id=1215877
gtd, inace se cesto slazem sa tobom ali kada se o ovoj temi radi moram ti reci da je golf dvojka jedna obicna kanturina brt. bio je to nekad super auto i smekerski i picke i nekvarljiv i svabo i sve al brate koji ti je kurac poceli ljudi da lete sa onim govnima a ti se przis na golf dva nemoj brt
zamisli da se sada ja lozim na ladu specijalku ovde kolko bih ti smesan bio eto
Najjače bi bilo da u Pančevu uvedu par-nepar zbog zagađenja od auta, a da im šljakaju petrohemija i rafinerija bez filtera bilo kakvih (4 km od centra grada), da pale običnu deponiju svako veče (nalazi se na 2 km vazdušnom linijom od centra grada), da pale medicinski otpad na deponiji nastaloj na mestu najvećeg PIK-a u bivšoj Jugoslaviji...
Brate dvojka sređena kult je, ono kao stari heč iz doba dizela i 90-tih ljutih, sig sam da bi i Đus ako već nema u garaži u ćošku jednom dvojku držao.
Dobro jedna je sređena spuštena i to, druga je fabrika jbg.
Djus je imao keca gti beli grom ga je zvao
Strašna je jedinica GTI tada bila, danas je prerijetka postala.