Automobilizam

1. Mozda i nije karavan, novi fokus bas dosta lici

2. Xaxa Kliov štop lagano je ovo, i lajsne na vrata ima.
    Ako nekoga ne mrzi sliku iz istog ugla jedna ispod druge.

3. E ajd ostavite policiju da rade svoj posao

4. Kad smo kod policije, Tilmo da li vam firma pokriva saobraćajne kazne? Videh danas jedan vaš autić, išao je jedno 80-90 km/h kroz centar grada.

5. Ne moraju kad i da ne zna đe su vidi radare one na kilometar :D

6. A vidi racku, štekaju se panduri u parkiranim civilnim kolima.

7. Pa dobro brate ima toga svuđe, što sad...

8. Inače pravo vrijeme za zimske radosti.
    Sinhro od večeras se vozi, biće sjutra još 10cm bar :D

9. Znam, samo pitam da li im firma to pokriva, pošto vidim da od svih tih firmi tipa zlatiborac, koka kola, prezident, imlek itd. tripuju Fanđa po ulici. Kažem ti, lik pretiče u gradu ide jedno 80-90 na sat, mislim ima 3-4 velike prodavnice u tom smeru, ali svejedno.

https://s30.postimg.org/rtzybjry9/Capture.png

A panduri se uštekali na mestu gde je ovaj Jugić i snimaju.

10. Za bigpicu znam da na kraju dana samo skupe sve kazne,menadzer ode plati ne pita nista.Al dobro to zbog onog lozenja 30 minuta.Verujem da je isto i sa ostalima sto rade dostavu,kuriri itd.

11. Ne pokriva firma kazne, glupo bi bilo da divljam a da mi oni plaćaju.

Jedino ako je firma zeznula nešto, tipa pošalje vozača svesno pretovarenog ili loše gume i to.

A da komercijalisti voze bahato stoji, kao i taksisti i ostali koji su po ceo dan u kolima, opustiš se a vožnja ti postane rutina jbg.

12. Zato je koka kola ubacila komercijalistima neki uređaj u kola, snima sve, da l si pretekao na punoj liniji, da l si pustio pešaka na pešačkom, i tako neka sranja.

I onda sakupljaju poene, tj ne sme da napravi više od par prekršaja mesečno recimo. I ako dobro vozi dobije pare a ako zajebe kazne ga.

Kako to govno radi meni i dan danas nije jasno.

13. Gps sa praćenjem auta i komplet toka saobraćaja, kamerica neka itd, nije skupo, kontam do 200 evra da bi izašlo.

14. Ta stavim tačku na prethodni csi slučaj. U pitanju je bio Klio karavan.

Lopov je sinoć uhapšen.

Lik je ladno došao preko dana na isti parking da snimi situaciju, i pikirao Q7. Kolega ga vidi na kameri i odluči da čeka celu noć ako se ovaj vrati.

Dripac došao opet oko pola 2, poneo velike trupce za q7 hahah, kolega pozove policiju, naiđe interventna i nahvata ga, čujem da je malo dobio po baburi.

Elem, Klio je bio rent a kar iz šabca, a krali po celoj srbiji, ovaj imao i pasoš sa lažnim imenom, pa ako je neko imao slican slucaj, mozda ovo i pomogne.

Živi bili i uzdravlje.

15. Kakav pajser glupavi ja ne verujem

16. A pomislio sam da je pro keve mi

17. Pa i jeste pro, al je glup ko kurac. Poznaje tematiku u prste. Xd

Ispostavilo se da mu je ćale bio jaka glava u gradu, prepun para, imao neki servis sa par hala. Kažu da ovaj nije znao sta ce sa parama, motori, poršei i sl.

Al sad pukli skroz, ovaj raskurco sve na drogu i kocku, ćale zatvorio servis.

Koje poniženje za tog čoveka jbt.

Edit: Evo ga i ulov. Da ne spemujem temu više, hvala na pomoći srcići ste. Xd

https://s29.postimg.org/iqy27h5o7/image_0_02_05_a3b61ae3ac1f842c36d70c9843cc49a661.jpg

18. Je l pogodio ko da ne skrolujem?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.