Automobilizam

1. koliko prosječni trolejbus ima KS?
    aj guglajte mrsko mi

2. Koliko je zapravo zanimljivije voziti sa zadnjom vučom po ovoj ledari, mnogo bolja kontrola guzice kad zapravo znaš šta radiš

3. Jes kurac. Gle šta je gušt. Jutros sam ga snimio.

https://vid.me/ouXS

4. Skočimiš
    Koliko je zapravo zanimljivije voziti sa zadnjom vučom po ovoj ledari, mnogo bolja kontrola guzice kad zapravo znaš šta radiš

Priča Boh al nema kome...

5. Uopste nije bolja kontrola. Ko zna isti mu je kurac koja je vuca svakako ima dobru kontrolu. Ko ne ume opet mu je isti kurac ne zna de bije...inace zato volim kad padne sneg-laganica po gradu nema guzve vozis kao po periferiji ides kneza milosa gledas dal si pogresio ulicu fazon jer ovi sto nemaju pojma kao i zene koje svakako nemaju pojma idu prevozom

6. Ojjj lovačke ovde XD

7. Ovo što kaže skočko za onog pajera, gume najviše znače. Možeš i G klasu da imaš, pa ako su loše ili ćelave gume nećeš moći ništa.

I naravno da se pančevačkim vozačima objasni da se ne zaleću po ledu kao volovi, da ne cimaju volan i da ne čekaju zadnji trenutak pa da nabijaju kočnicu. Svake godine padne malo snega, bude bljuzgavica, noću padne ledena kiša i ujutru se zaledi. I ne mogu da izvuku zaključak da treba normalno da voze.

8. Čitam kako skočko i boh hvale bmw i posle 5 min naletim na ovu scenu. Pišaj po bemveu xd

https://vid.me/DT5R

9. Danas mi je dan za snimanje jeste.

10. Reče čovek koji ne zna da zameni metlice na brisačima nego vozi napamet. Nemoj pls
    Daun je daun i sa zadnjom i prednjom

11. Seronjo metlice su nove, led se nahvatao. Haos nevreme je ovde.

12. Ozb, baš mi ide na kurac, malo malo pa izlazim da skidam led sa brisača. Ima li nešto da namažem da se ne skuplja led na brisačima? :)

13. Nemam pojma, iskreno imam u onoj tečnosti za brisanje nešto što sprečava led, e sad, to mora u garaži da se naprska i da se pusti da se osuši.

A inače sam čitao i neke gluposti sa dezodoransima, penama za brijanje, afteršejvovima itd. Kao da će to pomoći da te lakše odledi ako se namaže na šoferku.

Edit: shell winter screen wash je tečnost koja je sipana, a imaš i neki shell de-icer koji prskaš baš na šoferku samo, ne znam kakav je.

14. Sprej za odledjivanje najjaci, najbolje da izadjem iz kafane mrtav pijan i struzem led onom plastikom ovako samo ps ps ps(edit: pseto je) i cao

15. inace zato volim kad padne sneg-laganica po gradu nema guzve vozis kao po periferiji ides kneza milosa gledas dal si pogresio ulicu fazon jer ovi sto nemaju pojma kao i zene koje svakako nemaju pojma idu prevozom

Xaxa istina

16. Povlacim rijec, upravo se jedna okrenula za 180 ispred mene.

17. Tilmo, pjene za brijanje i to su ti protiv magljenja. Protiv smrzavanja sprej imas kao sto Ps kaze i naprskas ga na staklo zaledjeno. Imas i neke sto se nanose noc prije pa led skidas lakse, ali opet ces vjrv brisacima a to im ja ne bih radio.

:D
    http://mondo.rs/a971087/Magazin/Lifestyle/Dizelasi-automobili-na-dizel.html

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.