Šta se sve menja u paketu sa zupčastim? Španeri, roleri? Kolko ih ima pojedinačno?
Pod uslovom da imas odgovarajuce lance za tocak koji ti je na kolima. Ja imam jedne ispravne koje sam ubacio u Audija a jebem li ga da li pasuju, zadnje na sta sam ih stavljao je bio Mercedes 124, a u Golfa sam stavio lance koji sluze da ih pokazes pandurima, mislim da su iz vremena fice. Nije bas prosto lepo staviti lance da ne spadaju i da ih ne mora dotezes svaki cas. Sad ako bih vec negde morao da idem samo Nivdza i udri.
Nijesi debil da ne znas staviti i zategnuti. Ne ucitava mi klipove sad pa nez jesu li zeljezni ili oni miselinovi ali lagano ti je.
Metalni obični su ona 2 što sam kačio. Imam neke u garaži lance, sad ću da isteram pežoa pa da se zezam sa njima, valjali su na oktaviji, valjda će i na ovome valja xd.
Zulu xaxa ja sam nosio neke bez dimenzije na kutiju zeljezne. Samo zimske dobre, led nosi, probija se kroz snijeg bogumi.
A sto ce ti sad, ni na Zabljak sad ne nosih, nijesu obavezni uz 4 zimske, samo mjesto zauzmu.
Ma ima par likova sa kojima sarađuje ova naša firma koji nabavljaju ove kopir aparate. Treba ići za koji dan u Jesenice ili Novo Mesto, zavisi sa kojim pogodi cenu i da ima te modele koje smo naručili. Vidim da su Jesenice u planinama, ma ono, da imam lance za svaki slučaj i da mogu da montiram.
Vidim da ni u južnoj Srbiji ne puštaju bez lanaca da se ide, ne znam kakva je situacija gore.
Pa meni od kombija lanci u kolima kad krenem negde samo da imam da ih pokazem
Radj jedan kais jedan spaner
Znam, ali ono kažem za svaki slučaj da znam xd. A i možda je policija tamo stroža, ne znam stvarno.
Isto brate, prije 15 godina zadnji put stavio, kad se nasuces isti ti kurac.
Ako imas 2 zimske u CG ti trebaju lanci u gepek, sa 4 ti ne trebaju.
A za inostranstvo bezveze neke da imam.
Naravno za pokazivanje ok je drzati, ali kad bih koristio kontam da bih kupio miselinove one (mozda imaju i drugi proizvodjaci slicne ali miselin jebe i njegovi su najpopularniji odje). Rekao bih vise trakcije nego zeljezo, a da pokidas pokidao si njih, na auto nista ne moze biti.
Ma jebeš lance, nek je hvaljen onaj ko izmisli asr, esp, esc, i te sisteme kako već. Pa ono je milina za vozit..
Jebeš to, sedi u Vektru A 1.7D, zimi, em što je velika šansa da neće upaliti jer nema dobru kompresiju, em si prepušten sam svom (ne)znanju za volanom. Ama baš nikakve pomoći nema.
Tilmo, ljubav koju ispoljavas prema esp-u je jos jedan razlog da kupis bmw sa dsc-om, realno vjerovatno najboljom kontrolom stabilnosti sig.
Inace veceras taman za poprecnu voznju, kazu jos ce padati. Poz za one sa ljetnjim gumama :D
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201407/147180/prelijepo.gif
paz' ovo:
https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9404609/peugeot-607-27-full
Čudi me ovo jako xd.
Dozvao se pameti.
E da, blizzak nove dobre su, ocijenio bih jakom ocjenom sig.
Ljubomoran sam :D
https://www.facebook.com/p.vremeplov/videos/756966127784730/
Pa normalno da je lako, koja bi poenta bila da ne moze niko sam da ih stavi? Ne treba ni 5min za sva 4 jbt