Automobilizam

1. Nije ovo Svedska, pa da se sprda sa narodnom milicijom!!!

2. Makaronac
    Nije ovo Svedska, pa da se sprda sa narodnom milicijom!!!

3. hm, planiram da uskoro prodam svog fokusa 2001. dizela 1.8 (bez onog kurcevog plivajuceg zamajca i bez onih elektronskih dizni sta vec, oldskul),vrlo zahvalan auto sto se tice odrzavanja i potrosnje a i cene registracije, plus je u skroz odlicnom stanju. sad, dopadaju mi se fokusi malo mladje generacije, tipa 2005,2007, pa me interesuje vredi li dodati jos oko soma i po i takvog novijeg fokusa kupiti? koliko li trose njihovi benzinci 1.6, 1.8? i da li uopste postoji dizel varijanta ali bez usranog zamajca? odnosno, ako je neko imao iskustva sa takvim modelima, mogao bi da napise nesto ako ga ne mrzi, hvala

4. Vredi, opsirnije mogu kasnije ako budes tu

5. Drug je vozio tog benzinca i znam da se žalio na potrošnju.

6. prosečan Srbin se žalio na potrošnju, to znači da mu je auto trošio preko sedam litara po Beogradu

7. To. Puta 5 po Bg troši 16 ko iz pičke dok skupiš cure s kojima ćeš na splav.

8. Moš misliti kako ide kad Polo na Tilma kida sa 105 tj ide ko nezdrav

9. Dobro, x5 je dosta teži, taman mu tolko dodatnih konja fali da budu egal

10. http://pmlautomobili.com/2015/06/07/ford-focus-2004-2011/

Što se tiče onog fokusa, ovo je solidan tekst, po meni, ko ima još informacija neka doda.

Mislim da više nema dizela bez plivajućeg, trpaju ga sad i u benzince dosta. Ali opet, pitanje koliko ti para možeš dobiti za svog fokusa + soma evra koje bi dodao, pitanje koliko dobrog novijeg možeš uzeti za te pare. Recimo da kažemo 3300 - 3500 evra, treba da imaš još para pored za servise i ako se nešto ne dao Bog, desi oko dizni, zamajca, dpf-a, turbine, trapa, guma itd. Ipak su to 12 godina stara kola.

Za benzince nemam pojma. Za 1.6 16v iz prvog fokusa sam mislio da je dobar, iz prostog razloga što znam taksistu koji ga voza već 10 godina na plinu, ali je ispalo da se ostali nisu složili sa tim xd.

11. Rađ i ja mislim da je to taj odnos.
    Miki da l ti liči da ovu sivu zver može stići Golf 6 ili 7 koji je već pošto su isti.
    Nije zajebancija, tuča je neka u pitanju bila. Ne sad sa pandurima, ranije.

12. Dobro je, prepadoh se da nije zaplijena oruzja.

13. Konan ustvari ne vozi fokusa, ali ok xD

14. Nije, dolazili su skoro relativno i ništa nisu našli. Ja tražio da mi daju pismeno i sad sam tata.

15. Bas mi se sere od mikijevih postova u zadnje vreme

16. Ne čitam ga kad je više od 4 reda

17. Kosovac zauzeto
    Bas mi se sere od mikijevih postova u zadnje vreme

Drago mi, sad ću ga da patentiram kao laksativ.

Miki da l ti liči da ovu sivu zver može stići Golf 6 ili 7 koji je već pošto su isti.
    Nije zajebancija, tuča je neka u pitanju bila. Ne sad sa pandurima, ranije.

Nema šanse.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.