Automobilizam

1. Da Radj, sig ih nije vidjeo i pravo pod auto.
    Jes pred zakonom auto krivo, ali kad se ne uvjeri da je bezbjedno preci ulicu to se obicno o pjesaka obije.

2. Šta kenjaš, svejedno mora da prikoči pred pešački, nikad ne zna ko će da izleti. Inače je valjda kod nas fazon da moraš da pustiš pešake. De će bre ovi klinci da odrede jel bezbedno ili ne, verovatno očekuju da će kola stati.

Edit: još ih je ovaj zeznuo što im je stao. Deluje mi čak da ni od njega nisu mogli da vide ovoga bez kočnica.

vozač koji ne prilagodi brzinu tako da može da se zaustavi ispred pešačkog prelaza ili ne vodi računa o pešacima kada se uključuje na bočni put

3 6.000-20.000 din.
    4 10.000-40.000 din. ili zatvor do 45 dana

http://www.registracija-vozila.rs/105-uncategorised/549-kazneni-poeni-u-saobracaju

Zapravo klinci spadaju u posebnu grupu.

ako se vozač ne zaustavi da bi propustio decu ili nemoćna lica
    4 15.000-30.000 din. Ili zatvor do 30 dana najmanje 2 meseca
    7 30.000-50.000 din. Ili zatvor do 60 dana najmanje 4 meseca

3. Lol, pa ko je rekao da ne moras propustat na pjesacki?
    Ne znam bas sto si htio ovim da kazes, osim da na jedinstven nacin potvrdis moja dva prethodna posta.

4. Pa ti si pisao tako da ispadne da je još klinčurija kriva. Uostalom, kenj'o si da mi je komentar laksativan kad sam pitao de su mu kočnice. Inače je lik verovatno naleran bio čim ovako vozi.

5. Miki lupa gluposti zajebao je Tilma lagano.

6. Ovaj debil je kriv 1/1. Jos ni semafora nema. Klinci su se uverili da je bezbedno jer im je ovaj prvi stao. Nije mi samo jasno sta je ovaj debil mislio zasto ovaj desno staje ako nije zbog pesackog? Jebace ga strasno dobice dva meseca zatvora u najboljem(po njega) slucaju. A i treba jbg totalno debilski je ovo uradio

7. Pa naravno brate da je kriv on i samo on, rekao sam to.

8. Ali i pješaci uvijek kad im ovako prvi zaustavi, treba i da gledaju i ostale trake, jer je ovo u jednom smjeru sa 2-3 trake, treba malo i razmišljati.

Isto tako kad budale izađu iz autobusa i umjesto da iza njega prelaze ulicu, oni ispred autobusa izlaze na ulicu. Ludilo!

9. Sve to stoji brt al fazon moras da stanes kad ovi iz suprotne trake stanu a ne ovaj u tvojoj... Pesaci jesu govna i lete po ulici ko goveda ali brt video je ovog desno da je stao jbg gde je posao koji kurac

10. To je poenta Makaronac i to je upravo ono o cemu pricam od pocetka.
    Naravno da pjesaci nijesu krivi pred zakonom, ali se o njih obije i o njihovim zivotima se radi, pazi sebe, ne idi logikom "on mora stat" jer se svasta moze desit.
    Vjrv vidjeo nije ili sudbina neka, ali dzabe ti nijesi kriv kad ces u bolnicu.

11. Ma i to je nezgodno, kad se ovako ovi do trotoara zaustave da puste pješaka. Bukvalno ga pusti da pogine jer ide na ove brze trake.
    Ako je ko kriv ovdje, to su likovi zaduženi sa postavljanje signalizacije, ovdje treba semafor.

12. Ma brate ovo su klinci ne ocekujes valjda da razmisljaju o posledicama zivotnih odluka i prolaznosrti zivota imaju po 7-8godina u njihovim glavicama je "cika mi stao znaci picim preko" nemojte jebati

A semafor treba svakako 3 trake ima ja ne znam gde je ovo ali jebem im majku(onome ko odrzava put)

13. Kao gore kad picis jovanke radakovic(valjda) ka mirijevu. I sad ima dve trake lagano sve odvojenj smerovi nema pesaka slabo zgrada/kuca ima tu i onda se put suzava na jednu traku. Ok jbg nema mesta za dve ali ono za sta im jebem majku to je da cim se put suzi posle 15(petnaest) metara je autobuska stanica. I onda stane bus i iza svi stoje. Pa jebem mu mater da mu jebem i planiranje i inzenjerima i putarima i ministru i svima im jebem mater glupavu u picku

14. Ps generalno pricam, ali zato je i vazno bas djeci da se skrene paznja na to, jer mogu prelagano nastradati ni krivi ni duzni.

15. Stanka Dragojevica pred svaki pjesacki kontejneri ogradjeni zidinama xaxa

16. Isto tako bih se najebao vozačima kombija koji na ovakvim ulicama pred pješački parkiraju kombi ili na uključenje na put pa on parkira kombi i nema čovjek vidljivost od njih.

E njima se ja najebem keve, pušite ga majmuni!

17. E ali solidno su klinci upoznati sa saobracajem u zadnje vreme. Ne zajebavam. Imaju stalno radionice u vrticu/predskolskom/prvim razredima (a od vrtica je na vreme jbg ranije su cekali prci razred pa da im pricaju ono deca vec dva meseca prelaze ulicu lol) imaju one pokazne vezbe i onog pazljivka(izmisljeni neki lik) pa im on prica kako sta. Evo ovi moji sve znaju ja vozim oni kao cale ovde sad moras da stanes itd bas pravu stvar rade. Dele deci one prsluke i one trake fluoroscentne kao narukvice, bas se cimaju nema se sta prigovoriti.

Ja se secam kad sam.ja isao u skolu sve sto su mi rekli u skoli je bilo crveno-stani, zuto-pripremi se(kao da ima zuto za pesake) i zeleno-kreni i ono da tri puta pogledam preko ulice a u becmenu tada nit semafora nit pesackog hahaha

18. Bilo je i ja kad sam ucio, realno za svaku pohvalu je to.

19. Pa ti si onda mladji jbg ili su u crnoj gori ranije krenuli sa tim

20. Bilo je brate, vjrv ne ozbiljno kao sad, ali je sup bio na 5 min i dolazili su do skole bas i pricali djeci na sto paziti, da se ne zavlace iza auta, vazda na pjesacki i gledati lijevo pa desno, uglavnom isto sto i roditelji, ali skroz dobro sa njihove strane.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.