Automobilizam

1. Dabome da je debil, a debili jos veci (ustvari ne debili nego govna) su ova dvojica koji su snimili prilog i okacili ga na Dojce Vele da blate Srbiju. A inace serija clanaka je o kretenskoj voznji U NEMACKOJ pa su odmah govanca utrcala da pokazu da to ima i kod nas.

2. I da, konacno sam provalio da mi Stevco Smetalo lici na onog Damira Okanovica za bezbednost saobracaja.

3. torazulu
    Dabome da je debil, a debili jos veci (ustvari ne debili nego govna) su ova dvojica koji su snimili prilog i okacili ga na Dojce Vele da blate Srbiju. A inace serija clanaka je o kretenskoj voznji U NEMACKOJ pa su odmah govanca utrcala da pokazu da to ima i kod nas.

Nadam se da su ispunili planirani broj zgrozavanja xD

4. Za čak četiri sata Beograđanin stiže do Podgorice

Svaka mu cast, ozbiljno postovanje veliko. Prosjek brzine 115 ispada, a svi znamo sta sve i koliko utice na isti i kolikom brzinom se morao kretati da bi sve nadoknadio, mnogo ljuta voznja je ovo.

5. Covek tei puta nekog lupio od pozadi jer je kucao sms. Da panduri ne smaraju za telefoniranje telefonirao bi i ne bi opalio nikoga. Zvuci debilski ali je istina krsta mi

6. Svaka mu cast, ozbiljno postovanje veliko. Prosjek brzine 115 ispada, a svi znamo sta sve i koliko utice na isti i kolikom brzinom se morao kretati da bi sve nadoknadio, mnogo ljuta voznja je ovo.

Moze to skoro pa lagano ako krene uvece. Ja uvek krecem oko 1 i to je otprilike to vreme tj do granice moze za 3, onda se posle ne zna jer granica moze da napravi guzvu. Ne toliko na prelazu koliko nagomila vozila.

7. A ovaj je debil najvise jer je pustio da ga snimaju, sad ce da trube o ovome bezveze... Nista od ovih njegovih prekrsaje nije VAU crvena koja ne jebe nisu klasicna crvena gde je raskrsnica nego ono za pesake ili tako neka debilska. Prekoracenje ovo koje pravi preko dana ni u ludilu ne moze da izvede sad se malo kurci zbog snimanja

8. Brate ja BD-BG 5.5-6 bar ostavim, a PG-BD ne moze preko sat, pa da vozis kao miki93, da se tako saljivo izrazim.
    Dobar je momak.

9. Granica najgora, masivno se u prosjecnu brzinu usere.

10. A naravno klasicna prica za novine naduvana je ovo, ka i sve, pogledajte bahatost FOTO VIDEO, samo u Srbiji itd.

11. Sad jebu ovi radari sto snimaju nocu napamprci ga na sred zlatibora put ravan pravac pregledno realno greota ispod 170 voziti. Ranije se vezes i rokas samo ne obilazis na punoj(i zbog pandura ali vise jer je mentolski pogotovo nocu) malo oko nove varosi moras sporije jbg ali ostalo ko ladna voda. Jos ako skratis preko pozega-ub-obrenovac ustedis jos 45min

12. I ovaj sto vozi se garantovano zove nemanja ili tome slicno

13. ajde da namestimo mikija, da dojavimo policiji da je on nasilnički vozač sa snimka

14. pa da vozis kao miki93

Hiiii, iju, tako da me uvrediš cccc. Sram te bilo :'(. Zajebavam se, mora polako, ne verujem ja ovim krntijama koje sam vozio.

ajde da namestimo mikija, da dojavimo policiji da je on nasilnički vozač sa snimka

Čime bre? Ovoj 406-ici bi ventili kroz auspuh ispali da je nagarim onako xd.

15. Da brate za radar to, a jos sto te je moglo spasiti u nekim slucajevima su fluorescentne sare na samoj prednjici starih a klasa, a danasnje astre ih nemaju :(
    Masu pravaca ima dje je grijeh ne gaziti auto koliko moze ici. A sad su novine i o tome pocele da pisu kao o vadjenju ociju kasikom bratu rodjenome.
    http://www.vijesti.me/tag/brza-voznja-36999

16. kako sere CENTAR GRADA 100 IDEMO mamu ti jebem ajde idi 100 ponedeljkom u 16.30

17. Ne mogu da ocenim, koji je ono auto što se u klipu vozi.

18. ja kroz beograd ne mogu brzo da vozim jer živim u bosni :(

19. Fica je mogla 110-120 provjereno sig, jao pa sta ce ti vise toliko je i ogranicenje najvece xxD

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.