Automobilizam

1. Ok, potvrdi to slikom prosječne brzine sa bord kompjutera i nijesi lagao.

2. Pa to je neka fora kao aplikacija, dobijaš poene za dobru vožnju, ono, kad manje kočiš, kad u pravom trenutku menjaš brzine da ne maltretiraš motor, i takve stvari.

Imas da kliknes da ti pokaze na 10min kako si vozo, gde sta da ispravis.

Napravili foru da se takmičiš da voziš što bolje i ekonomičnije, najviše sam stigao na 98/100.

3. Koja glupost xaxa, kazu kupi bluemotion.

4. Pa mozda ima još nešto, odakle ja znam, meni samo to bilo interesantno, nije da sam kupovao auto pa da se raspitam. Xd

5. Drago mi je sto si stekao neke nove navike i postao 98% ekonomican vozac.

6. To je bilo taj dan kad sam prihvatio izazov.

Inače je oko 80/100, nije baš da težim ekonomičnoj vožnji u službenom automobilu.

7. Tezis, tezis. Proveravaju vas kad se vratite u firmu i lupaju packe kulenom

8. Šta je po polu pravo vreme za šaltanje? Recimo na kliju 1.5 dci bi ovu potrošnju imao da šaltaš na fazon 1500 - 1600 obrtaja i da manje više ne prelaziš te obrtaje ni u vožnji.

9. Pa dobro, nije da nema toga, ako duze od 6sec vozimo preko 3 hiljade obrataja, kazna je 2500din.

10. Pa 1.5dci je ekonomicniji. A i u polu ti pise kad da prebacis u koju brzinu, nije da moras da razmisljas. Xd

11. Malo me je sramota od ove price xaxa

12. Edit:
    Malo vise

13. Pa nije voznja samo divljanje, novi trend je ekonomicnist. :)

14. E jel imas pozadi onaj broj da se prijavi bahatost u voznji?

15. Brate ja bih te cajne razvozio svojim autom nek mi placaju naftu i ulje jebes mi sve xaxa

16. Pih, bas bih voleo da ima

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.