Automobilizam

1. Da dopunim listu presretaca: 2x Citroen C5 (lol) poslednje generacije (jedan karavan drugi sedan), PK table, ako je bitno uopste

2. Tuljan, ti imaš kontakt sa manutd18, pitaj ga jel bio na terazijama sinoć oko pola tri sa dve ribe

3. I jedno pitanje, ne verujem da je bilo priče o ovome. Imam pežoa 607 hdi automatik, ali mi pravi problem kad oću da idem u leru u rikverc, ne mogu brzo da ubacim u ler, pa me interesuje koliko bi koštalo da mu se stavi manuelni menjač? Zamenio bih ga ja sam, natprosečno sam inteligentan i završio sam medicinu za tri i po godine, ali nemam vremena ovih dana.

4. Hahaha a šake kakve su ti?

5. lol, šta ste udarili na mene

6. Господине Рађ, да био је то манча

7. Položio sam za kola pre 9 meseci i i dalje gledam u menjač kad menjam brzinu

8. Слепи Туљан

Господине Рађ, да био је то манча

Pa on lik ima dva metra jebeno, to nisam mogao da pretpostavim iz onih džemper fotografija

Ja sam prošao u bijelom pežou pored njih, znaće sigurno ko je xD

9. Zamisljam kako prolazis u belom pezou u rikverc na leru i dobacujes im nesto i kao hoces da pobegnes, a oni koracaju brze nego sto pezo ide hahhaa

10. Sto je ovo bilo za VW braco, eno po zapadu poceli sa softverskim promjenama da bi manje zagadjivali i snage izgube poslije toga. Oce li to svak morati ili da iskoristim ovo da dovezem jednog jos neokrnjenog?

11. Iskoristi, nema to veze sa nasim trzistem.

12. Да вас питам, можда неко има идеју. На рено клију 2003. годиште су ми запекли усмјеривачи ваздуха (вентилациони отвори) у кабини. Има ли ко идеју како бих могао опет да их учиним покретљивим?

13. Brt skini to i ocisti lepo

14. Ako mislis na one plastike ko resetke sto su

15. То. Јбг, треба пола аута да развалим да стигнем до тога. Мислио сам ако има неко неко једноставнике рјешење.

16. Хвала у сваком случају.

17. Kompresor onda pa produvaj ako nećeš da skidaš, ali ako neće tako skidanje ti ne gine.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.