Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nije zbog toga bez točkova. Sila od kola baš baš tvrd je kurac u njega
A kad se skida elektronsko ogranicenje? :D
Znate li one velike okrugle ekoloske naljepnice sto nju prvo skinete kad vam auto iz Njemacke dodje?
E Bosanci su jos grdje dobili.
Haha, neće se skidati. Kuca blokadu za tipa 16 sekundi jebem ti. X5 do 180 navučeš prelako, posle uspori. Ovo nabija od 200 do 250 kao od 0 do 60
Ja sam jednom vozio 140!
Pa Fokus više i nije mogao XD
Pozdrav za velike poznavaoce automobilizma, neki su tvrdili da fokus benzinac trosi i preko 10l
Ortak uzeo 1.6 benzin trosi do 8l u gradu, ispod 7 na otvorenom
1.8 troši 10+
Beži nube u kurac. Samara jebena 1.5 s karburatorom troši 7 u gradu i sad ti kao 8 je ok haha alo 1.6 je
Nisam ni rekao da je ok nego da pricate gluposti, promasili ste za vise od 2l al sta KAD SAMO ZNATE ZA BMW I VAGEN U ZIVOTU
I nisam ni spominjao 1.8 sujeta alert
Ja vozio fokusa 1,8 130 konja friziran trosio 6,5 u gradu i to kad ga ganjas od semafora do semafora
I bio ovde najveci zagovornik da njega uzme kad si pitao za nj
Boh onog fokusa nisi mogao stici tvojim bmw-om ni da moja zena vozi a ne ja
#samokazem #sujetajakaumenije
Ovaj je 1.6 zetec, 100konja mislim, do jaja ide, malo je tvrdji al nista strasno
Ps znas koji auto da uzmes zeni kad zabodes pare na kladzi
E39 BRT
Miki je xd sega sala posalica
Kaze oce w202, citala hvale ga po nekim forumima haha
Nadam se ne na ovom forumu
Hah reci ispostavi se neko odavde je Aleksandar Todorovic PLOT TWIST
Pa normalno da ce ti reci xaxa auto mi trosi 8l a ne 10+ ka sto si rekao, a nece reci trosi 10+ a ide isto kao dizel, bio si u pravu.
Ovo vazi za 1.8 za koji sam ti i reka to, 1.6 manje naravno.
Mora da je dobar vozac cim razmatra zadnju vucu.
Ima u Navaku sad kurs za zadnju vuču, drži ga neka vaspitačica iz Nemačkog vrtića
Pozdrav za velike poznavaoce automobilizma, neki su tvrdili da fokus benzinac trosi i preko 10l
Ortak uzeo 1.6 benzin trosi do 8l u gradu, ispod 7 na otvorenom
Živi u gradu bez bilo kakve gužve i semafora, šalta na ispod 2k obrtaja itd.
Mogu da pitam čoveka, mada mislim da mi je rekao da mu troši 12-13l plina u gradu. A meni je volvo s40 1.6 105 ks trošio prosečno 8-9l (retko sam uspevao baš samo po gradu da ga vozim tako da je uglavnom to grad + magistrala, autoput je 6-7l bez forsiranja, jbg slab je motor jako), a po Beogradu u špicu recimo nas četvoro unutra i pun gepek je uspevao i 12l da srkne.
Miki je xd sega sala posalica
Normalno da treba e39 das'uzme.
U pravu si, zivi u gradu Beogradu, opstina Zemun xdd
Pa kako uspe 8l sa 1.6 bezincem? 8l jedino sa 1.8 tddi/tdci možeš u bg da izvučeš.... 2.0 tddi mondeo karavan je umeo 9-10l u bg da srkne (dobro, slaba mrcina od 90ks na auto od 1.5t pa se napreže).