Automobilizam

1. Aleksandre, uzmi Ml 55 AMG 2003 boltekurac old skul, živiš u njemu i dobro ti. Ljudi u manjim garsonjerama obitavaju, ha ja opušteno jebo vektru i elektruu

2. uzmi Ml 55 AMG 2003

obavezno sivi i nikad ga ne peri

3. Registracija za Ml 55 amg košta skoro kao vektra....

4. Zasto bi ga registrovao, svejedno nema za gorivo?

5. ma samo nek ga ima ko nekretninu :D

6. smarate. Zanemarili ste bitne teme poput dobre pičke, dobre pičke 2.0, vaš ideal lepote i real-life ideal lepote, akteri filmova za odrasle

7. Ako im sa tim autom ne moze pobjeci ne treba ni da vozi.

8. Slazem se Santjago, dosta je više Vektre i Carmen Elektre

9. Coa dobra je vektra ta, nema zime da je dresina neka. Naravno svaki model ti moze zapasti dresina nema tu sta. Ja iskreno ne bih mogao da je vozim jer je ne troma nego je svako preticanje prica za sebe ali za nekoga ko vozi ko miki npr(bez zle namere da vredjam mikija) nema bas puno problema. Rece valjda gtd, skroz su druga klasa vektra i fokus. Dosta je vektra veca zacudo ne i mnogo teza ali joj je taj prenos los tj na 60% fokusovog

Ako imas dovoljno za dobru vektru i da nije klot ja glasam za vektru jer je klasa iznad pa je svako poredjenje debilno jelte ali ako ces u 2018 da vozis auto bez podizaca prozora(znam da ima u osnovnoj ne smarajte) onda uzmi fokusa. Oba modela su prakticno nepoderiva tesko da ces se zajebati sve dok su dizel.

I ako budes imao pare ne kupuj insigniju, jedna od vecih kanti na trzistu. Pala joj cena ko bitkoinu to ti dovoljno govori o njenoj vrednosti

10. Sta ce ti to kad je nekaravan? Xd

Iskreno serija 1 se i ne racuna zapravo u bmw

11. U kom smislu ljubazan? ako ćemo realno za te pare možeš naći bolji automobil, mlađi i jeftiniji. Nije se nešto pokazao na tržištu.

12. Ništa onda, uzeću neki Opel ili Hyundai i10

13. Gde se šišaš šomi?

14. Opel Tigra majka

15. Uzmi onda Vektru C GTS 2005-06 godište, pa lepo sa Acom na okupljanje Opel Team Serbia.

ali za nekoga ko vozi ko miki npr(bez zle namere da vredjam mikija) nema bas puno problema

Ma opušteno, ne vređam se. Mada 2.0 DTI je čak i za mene pretrom.

Ali je motor sam po sebi mrcina, ako ga ne usere pumpa, slatko će se navozati. Pa čak i da ga usere, uloži 400 - 500 evra i miran je 150-200 000 km.

Oba modela su prakticno nepoderiva tesko da ces se zajebati sve dok su dizel.

Mogu ti reći što se vektre tiče imaju odličnih benzinaca, samo što normalno, više troše. Mada svaki ima neke svoje bagove, tipa 1.8 sa ecu - ali to je 200-ak evra. Meni se dopala ovde jedna gts 2.0t 175 ks (valjda saabov motor), ali nemam pojma kakav je motor inače.

16. Nego, ne znam kako je po drugim gradovima.

Danas u Nišu akcija na zatamnjena stakla lol, zaustavljali sve sa zatamnjenim staklima i pisali kazne, ko nema atest ili fabrički zatamnjena.

17. A i milion poreskih inspektora iz okolnih gradova obilazi ugostiteljske objekte i zatvaraju ih za sitnice. Ne znam koj se kurac ovo događa. Kao Turci da su pošli u harač.

18. Imao sam motor taj treba mu da povuce jbg ali i kao takav moze ici dosta brze nego sto si ti ikad vozio xD

19. Normalno, 'de ću te krševe moje od 1000-1500 evra da vozim 200 km/h ili koliko je vektri b bilo ograničenje. Još mi se živi ipak. 160-170 max. i to je glava u torbi sa tim krntijacima.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.