Automobilizam

1. Dođoš prestani da nas zasipaš nebitnim informacijama o tom sirotinjskom automobilu :)

2. Zajebavas 160-170 da si vozio? Kako si se osjecao s obzirom da krsis zakon?

3. Odlično.

Zezam se, a eto nisam imao ni gde ni čime, kada idem kroz nemačku vozio sam brzo, ali opet kažem, nisam bio u kolima koja su dobra za jurcanje (jednostavno nebezbedne krnije za tako nešto), a recimo u švedskoj da vozim 200 pa i na auto putu, em što bih popio debelu novčanu kaznu, em bi mi uzeli dozvolu, em bi me verovatno deportovali kakvi su moroni.

4. Svaka cast Miki, zakoni su tu da se postuju.

5. Tilmo, meni su pisali ali ima godinu dana, od tada ne tj. zavisi ti u koji grad i opet na koga naidjes, da ima pravo ima. Nemamo ateste odje nego prednja ne smijes nikako a zadnja koliko oces, ali morace to da promijene sig, polako samo.

6. Kapiram ja sve, al ovi naši kožu s leđa skinuše. Kao da su sve doveli u red, pa sad akcija da se kažnjavaju ovi što su zatamnili stakla jbg.

7. Pa jbg brate, odje vise ni tehnicki ne mozes proci sa tamnim staklima naprijed.
    A to kad su akcije to sig. Meni je ovaj sto mi je napisao za to brat lagano 3 kazne iz topa tada napisao i vozacku uzeo. Platio ove dvije, a ovu sto sam trebao na sud nijesam placao. Inace je skuplja dosta od obje ove druge tako da sam ih zajebao xd

8. Jel kilogram kupio fabiju

9. Jok, uz'o je Saksa 1.1 i šteka pare za A3.

10. Aha, aha. Pa dobro ima i to svoje prednosti...

11. Kad smo kod citroena, kakva je ksara? Sem što znam da im je torzija slaba tačka, ovo ostalo deluje korektno, vozio sam neke sa placa, fino idu.

12. Benzinac Vts imam 1.6 16 v i nema manu
    Torziju sam radio dA i to je to
    6 litara trosi benzina letos pod klimom
    Prejak je motor i ne zapinje jebes ga
    Malo prostora pozadi ima jbg
    Inace pisa po Kliju i tim malim mudancima

13. 1.6, 16v, benz, pod klimom 6 litara može da troši, al na 40km.

14. A ne vozi on 130 kroz nis

15. Mislim nije da ima belo groma pola

16. Xsara je gola kara

17. A jel' saake, koju ti nepokretnost vozaš? Jel' ml55 amg ili nešto drugo?

18. Eto Tilmo ti znas bolje

19. Vozim B7 i tebi bi bolje bilo da uzmes neki VW a ne neke xsare fiate opele i ostali otpad koji namjerno pisem malim slovima.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.