Automobilizam

1. Inače onog bimera sedmicu, samo generaciju starijeg, je imao Sloba. I nije bio 750i, nego 735i, znači ne V12 nego V8 3.5 L. Tako da ne verujem da je bio blindiran, inače ne bi mogao da krene.
    Takav isti, (kao Slobin) je vozio Džon Kendi u Kenonbolu 3 :D

https://youtu.be/H5aLYrzZnMg

2. Uh bre, uh bre, pa nije Sloba samo jednog bmnj-a imao... U jednom momentu su imali najmanje tri 750, on, Perisic i Radoje Kontic da ja znam. Ne znam da li su bili blindirani, moguce da nisu. Imali su sigurno nekoliko A8 blindiranih na kraju.

3. Verujem. Ja se sećam samo tog 735. A te A osmice mora da su ostale od samita nesvrstanih, znam da su tada pokupovali gomilu... ustvari ne, to je pre bilo, mislim da su Audiji 100 ili 200 bili u pitanju.

4. Ma te 100 su vozali ove boranije po vladi u to vreme, a A8 je bio mnogo nova masina kad su oni zglajznuli, ja mislim da se on nesto od 96 pravio, znaci 4-5 godina star auto bio, imali su i buljavka Mercedesa nekoliko prvih modela, ceda smrda jovanovic uzo da vozi jedan sam pa ga slupao govnarko mali.

5. Mislim da su bmw bili blinde

6. Ne znam u kom svetu vi živite, al' ja znam brda buržuja koji se štekaju za svaki dinar, tako da mi nije nerealna spika da je zapravo inicijalno ideja bila ono što je Celt stavio. Sada kontam da niko ko uzima Poršea nema predstavu o tome, ali eto ostala sedišta po automatizmu.

Tj. ne štekaju u bukvalnom smislu, ali bukvalno gledaju da izbegnu sve "bespotrebne"/usputne troškove, bilo to 500 kinti ili soma evra, isti kurac.

7. Porse odustao od dizela

8. Šta mislite o Suzuki Jimny-u al ovako za off road pored primarnog automobila? Čuo sam da je poprilično dobar za njegove proporcije, čisto za zajebanciju sa prijateljima onako off road?

9. Bezi bre debilko debilni pisam ti se u usta cujes li

10. Ali imam dusu :-(

11. ej napunim ti mami usta spermom onako da ispire usta i glogoce...popusis mi mi malo kurac,moja majica vredi vise nego satnica tvoje keve dok ga prima u sve tri rupe istovremeno..verovatno si klosarcina neka dziberska sa mega kompleksom seljaka steram ti ga u usta ta zemljoradnicka!gledaj od cega ces da platis net posto verovatno nemas leba u crevu ali znas sta nema problema mogu ja da ti se iskenjam u serpu pa da ti lepo to popapis dok je vruce i nek prvi put bude gratis a posle cemo da se dogovorimo!e da i jos nesto...kazi mami da ispisre usta dva put na dan ujutru i uvece,spremio sam joj rezerve da ne moram svaki put da joj svrsavam u usta nego cu da joj spremim da ima za zimu ali samo neka uredno plati

12. Ko se ovde raspravlja, ne vidim ?

13. Jel si to editovao post ili mi se čini. Pa dobro, jel je to lepo. Šta bi bilo da sam nekim slučajem odgovorio podužim postom. Nema smisla, na šta to liči.

14. Ko vas jebe kad se budale primate se ne trolove i ispoljavate svoj primitivizam prvom prilikom. Pročitaj moj post pre nego što se ovaj indijanac javio i počeo da vređa. Nigde nema više ljubomore kao na brdovitom balkanu

15. Hahaha, kao da te oni nesvesno hrane. :d

16. Ja sam istrolovan jako, razmisljao sam i tamo na zvezdinoj temi da ti okacim par snimaka i slika momaka sa severa pa da promenis misljenje odmah ha

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.