Automobilizam

1. Nasao sam dobru boju, original, pa smo isli samo parcijalno. Kad budemo detaljno radili onda haubu do iznad svjetala radimo. Mozda nekih 5 cm vise svjetala i tuda ce ici linija.

https://forums.finalgear.com/attachments/general-automotive/what-to-buy-99-fiat-punto-vs-mitsubishi-carisma/6938d1338484898-fiat-punto-1.jpg

A vrata je nesto spominjao citava da ce raditi. Za to mi je rekao ukupno do 150 sa njegovim materijalom. Ide sprickit, baza, bezbojni lak. Ali ja cu to prosiriti pa cu uraditi sve sto je rdja nagrizla. Znaci oba blatobrana prednja i sitnice ostale po autu pa racunam nekih 200KM. Jos mi je predlozio kad skupim pare da uradim kompletnu zastitu. Ulje, smola, vosak, a ispod sa bitumenom tecnim ili kako vec. To kosta oko 300KM i daje garanciju 5 godina na taj posao da se nece nigdje pojaviti rdja osim ako se fizicki ne osteti taj sloj grebanjem ili lupanjem.

2. Onda nekad u buducnosti kvake i retrovizore u boju auta prefarbati.

3. Nije skupo.

Kakvu liniju misliš? Nadam se da nećeš ovo:
    http://www.carinsurancecomparison.com/Images/Ford-Mustang.jpg

4. Pored toga što se saginjem ispod vrata (1.98m su izmjerili kad sam srednju završio) i imam crni pojas u karateu

ovo može da prođe kod onih što imaju muda ko vrabac...možeš misliti, dva metra mesa i kostiju...a i to za karate isto možeš da okačiš mačku o rep...izađe ti balavac od 180cm koji se bavi đžiu đžicom ili ultimatom i izvrne te ko slinu i uzduž i popreko sve zajedno sa ta dva metra i crnim pojasom...
    umesto da daš dečku koji je mlađi od tebe pametan savet ti ga još osokoljuješ na te gluposti...kako se meni nije nikad desilo da imam neprijatnosti u toku vožnje...kako meni niko ne izađe iz kola da me gađa nožem? jednostavno iskuliraš...i da te spuca zamalo kolima, šta ćeš dobiti time što ćeš da ideš za njim i da mu sviraš? bilo pa prošlo i kraj priče...

5. Nisam mislio tu liniju, ostace prelaz mali od nove farbe, ali linija nece biti toliko upadljiva. Samo pod nekim uglovima...

6. Taj se rodio nije koji je mene zavrnuo, a bio manji lolo
    Dok on počne da se dere na mene obično ga nokautiram, pa nema kad da reaguje x)

Zašto bih trpio da me neko zamalo ubije zbog svoje gluposti?
    Vozio sam po magistrali jedno 80, kad lik iz suprotnog pravca uleti meni kedijem jer je skretao. Za pola metra sam ga izbjegao. Da nijesam imao ABS gotovo bi bilo sa mnom i sa njim. Onda iziđoh, izbačih ga iz auta ko malo dijete, digo mi pritisak čovjek, 'ladno smo mogli obojica poginut', on me molio da ga ne bijem i da mu ne zovem šefa, poslije se okupilo ljudi da ga brani dok se nijesam smirio.

7. I da, imam one plastike ispod auta za zastitu. One su super, ispod njih udje voda i izrdja, a ne stignes ni primjetiti.

8. Ne dihtuju dobro? Ne bi trebalo da skupljaju vodu...

9. Nakon 19 godina ne dihtuju tako dobro, a mora se voda podvuci da ga jebes...

10. Ako se podvlači ja bih je skunuo, samo ispod motora šuspleh ostavio.

11. Na ovoj liniji gdje je sklopljen prednji blatobran i prag mi se malo rasirilo kako sam kvrcnuo neki dan. Razmisljam da probusim prag i zavrnem vijak sa podloskom ispod da to privucem lijepo jedno uz drugo. Poslije ga prelakiram i nece se primjetiti.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Fiat_Punto_Mk1.JPG

Sa jedne strane to lijepo stoji jedno uz drugo, ali sa druge se malo otvorilo. Stavicu na obe, da bude simetricno.

12. Nijesam vozio, ali sam se vozio u starom široku i koradu. Češao sam plafon glavom. Inače, prelijepi su mi on i brera.

Još par riječi Vulu:
    Nemoj se baš oslanjat' na vještine iz karatea i kik boksa, nego udaraj šakom, nogom i bačaj protivnika. Ja dobro bačam ostale učesnike, jer sam u šumi radio dok sam momak bio lolo
    EDIT:
    Šakom u nos (ođe možeš vještinu iz boksa). Nogom jako nek se spotakne i pokosi ga. Udaraš ga u koljeno sa strane nogom, u grudni koš. Onda iza njega i guši dok ne nauči da vozi x)
    EDIT2:
    Možeš i u jaja, mada je pederski. Ako je veći od tebe i 'oće da te bije - palica!
    EDIT3:
    I kad napraviš nenamjerno neki prekršaj izvini se čovjeku (podigneš ruku, upališ sva 4 na sekund). Ako mi neko uleti bez izvinjenja trubim minimum 5 sekundi lolo

13. Возио сам се у Вартбургу данас, оно љуља к'о у камион да си сео, ал зато преко рупе просто прелети. И доста се високо седи, имаш утисак к'о да ти је кров од Југа до очију

14. Jedino mu kočnice ne valjaju.

Najviši položaj sjedišta od motornih vozila koje sam vozio ima ovo:
    http://www.truck1.eu/img/Truck_Tipper_Mercedes_Benz_2632_6x6-xxl-1619/1619_1203076993851.jpg

http://www.vrelegume.rs/test/saab/
    Izdvojio bih ovo:

Saab je uvek pravio kompromis između udobnosti vozila i ležanja na putu u korist udobnosti. Vozač udobnog vozila će uvek moći da pređe duži put pre nego što se umori, nego vozač tvrdog vozila sa možda boljim ležanjem u brzim krivinama. Ovo je uticalo i na razvoj sedišta koja se i dan danas smatraju među najboljim (i najskupljim) u autoindustriji.

15. Jedino mu kočnice ne valjaju.

После Џетиних кочница, све остале су ми спортске лололол

16. Ne treba ga iz čista mira, samo ako ga napadne ili isprovocira da mu ugura ćuskiju u čmar.
    Jebi ga, kad je mene onaj nožem gađao prelazio sam dnevno 300+ kilometara. Koliko ima ljudi koji nose nož vrlo lako se može naći budala koja će tako da ga upotrijebi, pa su pomagala nužna u tim situacijama.

17. To neki Ikarbus?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.