U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
vule batali to, te palice i gluposti...klinac si, treba da izađeš na nekoga sa tim i da te iskrivi od batina da više ne sedneš u kola...
jednom mi jedan rođak stariji rekao...''neću da nosim ni nož ni pištolj ni palicu u kolima jer ću kad tad doći u situaciju da je iskoristim, a kad ih nemam onda ni ne mogu da ih upotrebim'' i u pravu je..šta ti to treba.
Kažeš za ovog da si mu jebo sve, al je otišo...a otkud znaš da unutra nije bio neka sirovina koja možda ne izgleda tako na prvi pogled, pa te zgužva zajedno sa palicom i kolima...
treba izbegavati takve situacije...bez potrebe ulaziti u sukob...jedino ako krene na tebe onda bez pardona prvi reaguješ i to je to
Pored toga što se saginjem ispod vrata (1.98m su izmjerili kad sam srednju završio) nijesam lud da mi lik izvadi utoku, a da se branim samo golim rukama...
Može to lagano da se ispravi. Ja sam ispravljao prag na Golfu 5. sigurno je bio 5cm uvučen, pri jačoj brzini ga je komad gvožđa nagrdio. Bilo teže jer je dupli lim. Ovako će ga samo na dizalicu i ispraviti. Ako nema majstor komoru, nek ga farba kad vlažnost vazduha opa'ne.
Jankoviću, možda je brava, a možda se i plastika deformisala, nije komplikovano to riješiti.
Danas sam popizdio. Pa dokle više majku im jebem. Išao do Podgorice, tražim parking po ogromnoj gužvi (parking u kvartu nekakvom uz trotoar) i popnem se ka' smart, pola na trotoar pola na parking pored jednog Bosanca sa Golfom 4 koji je isto tako stao, a kola bila baš prašnjava i prljava i moja i njegova. Bilo nekoliko auta što su samo jednim točkom na trotoar, a ispred mene i ovog drugog se moglo komotno proći. Završih to što sam imao i zatičem mog i nejgovog golfa sa podignutim brisačima i njega pored svoga. I na mojim i na njegovim kolima cedulja "Zvao sam saobraćajce, kad dođu pozovite T-Mobile i tražite Marka da dođem da svjedočim. Sve sam slikao ne bježite sa lica mjesta dok ne dođu". Na mojim kolima piše na zadnjem staklu (pošto su bila prašnjava) "Bahato parkiram", a na njegovim "Međedu bosanski". Spuštih brisače, oprah zadnje staklo, to učini i ovaj Bosanac, upalismo auta i odosmo. Koliko je vremena trebalo da odgonetnemo onaj rukopis...
I da kažem Vulu ponešta, kao čovjek koji ima i crni pojas.
Obavezno drži neku pologu u kolima, ali je ne upotrebljavaj ako je protivnik nema i ne upotrebljavaj je na starije ljude od tebe!
Mene je pajser spasio jednom.
Stojim na semaforu u sprinteru, pali se zeleno, ispred mene Mercedes GLK. Prođe 2 sekunde, ja mu svirnem, kad balavac neki mali izlazi. Veli mi:
-Alo šta ti sviraš?
-Koji kurac spavaš na zelenom?
-'Aj izađi iz te tranje ako smiješ.
Onda sam izašao, on viđeo da sam duplo veći od njega, bježi u kola. Ja vidim da ne kreće, uzmem pajser za svaki slučaj. Lik odlučuje da me gađa nožem. Stavih pajser pred sebe, koji je odbio udarac. On ne može da vjeruje da sam se odbranio, što je u tom slučaju bio samo refleks. Da nije pajsera bilo dobio bih nož u grudni koš. Onda on poče da bježi sa kolima, pa mu ja razbih zadnje staklo...
Kako bih voljeo jednoga da imam...
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/133696#
Ma jok, Golf 2 bolji :)
I puno je para, baš baš puno.
Ma dvojka bolja. Kladim se da ovo govno duva na čepu lolo
Baš naprotiv, Bmw sa iole dobrim motorom pravi vakum u motoru, ne znam koliko u barima, 0, nešto. Otvoriš čep odma počne da trokira, tako ujedno i vidiš dal je motor dobar, i polako ga prinosiš kad se približiš dovoljno sam ga usuče i navuče na rupu.
Eto da znate ako kadgod budete kupovali Bmw za ovaj savet mehaničar koji bi išao sa vama bi uzeo 20 evra :)
Ma jok, oni svi duvaju. Bolje znam ja, moj bratanić je fapa jednom vozio x)
E to je već neka druga stvar :)
Prvo smartovi kod Francusa, onda i ovo:
http://novosti.rs/vesti/naslovna/auto/aktuelno.233.html:463999-Francuska-Prodaja-elektricnih-automobila-porasla-44-odsto
Moraću kedere glicerinom namazat', jutros 2 stepena bilo.
U sve više sudara su uključeni autobusi. Da poslodavac đetetu Neoplan turlajner, koji je ka' avion, skoro vozi umjesto njega, on ga vozi kao da je malo auto i sleti sa puta + ne osjeća umor ili pospanost. Bolje smo prolazili kad smo kupovali krševe sa zapada zrele za presu koji su se zapaljivali po putevima...
Petre, pa nisam ja neki divljak da vitlam palicom kad mi neko svirne na ulici, daleko sam ja od toga. Jednostavno, ćale je do skoro radio kao profi vozač po firmama i nagledao sam se svačega, kolko puta mu je samo neka ćuskija spasla glavu od idiota. A ako je veći, da ga jebem, neka je, šta da radim, nek me izlomi, ja ni sirenu ne diram za neke manje gluposti koje svakodnevno viđam, a juče, kad čovek od 40-50 godina izleće na glavnu ulicu bez gledanja levo desno, jedino govedu razbiti nos, druge nema.
I ja tako, posebno kad sam kao profesionalac provodio skoro čitav dan u kolima. Ne možeš ti znati 'oće li te neka budala (da se ne citiram od gore) gađati nožem. Imao sam i sjekiru pored kvačila u sprinteru za svaki slučaj.
Sredio vrata i haubu za 40 KM. Privremena zastita, na proljece ide detaljno. Imali smo srece pa je danas bio topliji dan jer majstor nema komoru, a u medjuvremenu sam isao po boju pa je auto bilo toplo sto je pomoglo.
Najskuplje će te farba izać'.
Jebote, danas se vozim u taksiju iz škole, neki dečko kupio ovu mašinu pa vozi linijski, kako ide sunce ti.. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/69/BMW320i_E46_Lim.jpg
Uzimaju dosta i za ruke...
Nema tu mnogo posla. Jedino je zajebano što ćeš čitava vrata morati da farbaš...
Danas mi je izbrusio 2 blatobrana, pragove i haubu. Prefarbao to sve, prefarbao sve sitnice sa strana i prefarbao ovo na vratima. Nismo ispravljali niti ista. To je za prvu ruku do proljeca. Za to mi je uzeo 30KM i boja 10KM.
Znači samo farba parcijalno tj. ne farba vrata u komletu. Nije ni toliko skupo...
Škoda Šerpa x)
http://auto.blog.rs/gallery/108/skoda%20sherpa.jpg
Govorili su da će da pušte još jedan džip u proizvodnju, mada sam mislio da će ga ponovo nazvati favoritom lolo