Pa Golf je realno najbolji auto za CG. Može da se vozi i po gradu, dobar je za vatanje pički kroz Budvu a dobar je i kad ideš neđe po onih kanjona jer je dosta siguran.
Био сам доле, имам гомилу рођака и пријатеља, али такву љубав према народном ауту немачке сам виђао само код Босоооноца. Мада опет нисам био доле пар година, није ваљда да се ситуација ни мало није променила?
Neki me osuđuju, jer nijesam šćeo da mijenjam Golfa za mrčinu od Mazde 626 dizel atmosferac sa 44KW, koja ne može da vuče ni po ravnom, a ne uzbrdo. A ozbiljno, najviše je njemačkih kola. Nije ni čudo, jer je 90% voznog parka stiglo iz Berkovića, kad nam se srpski i ruski program raspao.
SiM
Био сам доле, имам гомилу рођака и пријатеља, али такву љубав према народном ауту немачке сам виђао само код Босоооноца. Мада опет нисам био доле пар година, није ваљда да се ситуација ни мало није променила?
'96-'98 - Lada, Zastava
'98-2000 - Svak ko je imao para da doćera iz Berkovića
2000-nadalje - Njemačka kola (vagen u većini)
Cijene im se kreću ka' golfu 4 TDI, mada za te pare bih razmislio bih li ijednog od ta dva kupio...
Нећеш се никад излечити од ваген вируса видим ја :)
Cijene im se kreću ka' golfu 4 TDI, mada za te pare bih razmislio bih li ijednog od ta dva kupio...
Vi dole niste normalni. Mazda RX 8 cenovno u rangu sa četvorkom? Idi begaj. Fali samo još da dignete spomenik Golfu lololo
Ne bih za te pare kupio ni Vagen vjerovatno, nego vozilo zbog kojeg se pijani krajišnici okupljaju oko tebe da pjevaju lolo
Ма где доле, ГТД је Босанац, само су они толико везани за Вагена. Мораш проверити подријетло.
Pa Golf je realno najbolji auto za CG. Može da se vozi i po gradu, dobar je za vatanje pički kroz Budvu a dobar je i kad ideš neđe po onih kanjona jer je dosta siguran.
Čuo sam da je jedan čovjek ima mermerni spomenik svoje trojke 1.9TDI u dvorištu, na Cetinje.
Nijesi ti u Nikšić dolazio. Bukvalno svako drugo auto Golf 2 ili 3, a rijetko se viđa koje da nije iz VAG grupacije.
Ja bih rekao što je Mečka za Albaniju, to je Golf za Crnu Goru i Bosnu kekekeke
rx-8 ima da se kupi za nekih 7-8000 euro
Neki me osuđuju, jer nijesam šćeo da mijenjam Golfa za mrčinu od Mazde 626 dizel atmosferac sa 44KW, koja ne može da vuče ni po ravnom, a ne uzbrdo. A ozbiljno, najviše je njemačkih kola. Nije ni čudo, jer je 90% voznog parka stiglo iz Berkovića, kad nam se srpski i ruski program raspao.
Pezose video sam da ih ima po NS-u kad sam bio.
'96-'98 - Lada, Zastava
'98-2000 - Svak ko je imao para da doćera iz Berkovića
2000-nadalje - Njemačka kola (vagen u većini)
Kad sam išao jednom u Novi Sad, neđe 2008, viđeo sam da prednjače Jugo i Pežo (po gradu).
Након много расправе с фамилијом и пријатељима који ауто узети за мање од иљаду еврова, ја кажем да ћу лепо дузмем ово и аукурац:
http://www.autoviva.com/img/photos/442/fiat_126_large_37442.jpg
Uzmi još jednu Askonu. Ili kadeta. Imaš dobrih za 700 eura. Ako si zapeo za peglicu, možeš i "BIS" potražiti, rjeđe su:
http://i1.ytimg.com/vi/6uu5JNN-x-c/maxresdefault.jpg
Након много расправе с фамилијом и пријатељима који ауто узети за мање од иљаду еврова, ја кажем да ћу лепо дузмем ово и аукурац:
XAXAXAAXXAXAXAXAXA
Ма Пеглица закон. Извадим лепо задњу клупу, ставим на то место климу и музику, назад посебну приколицу за њу за пртљаг и вози мишко.
Озбиљно, мој комшија је од Бачке Паланке до Врања одвезао Пеглицу на један резервоар горива, једини застој имао је после БГа кад је мало прокувао
Ма Пеглица закон
Ma sigurno.