Jesam, pjeva kroz onaj kurac.
Ipak se slažem da golf nije auto. Golf je mnogo više od toga. On je auto, zamrzivač, kamion, traktor, putnički kombi, utovarna lopata, astal, cistjerna, sredstvo za ubijanje komaraca, mesoreznica i mnogo toga, za samo 1999 eura i 99 centi. Navali narode.
Tako je, kraljino! Častim te neđe viski kad se sretemo ja i ti stobom!1
Moram da legnem, sjutra da vozim dvojku u Biograd. Moraću preko plavog mosta brisače da uključujem!
Da su ljudi koje sam vozio bili visoki ispod 1.90m i da neko može stati iza mog sjedišta moga' bih 15-20 takvih hobita. Lagano sam preticao snjim strance sa dojče tablama u pasatima b6, koji se, poštujući ograničenje, krste.
Idi bre, razumem te, vi ste svi visoki 2.05, 2 metra u leđima takođe preko 170 kila i bijete se na svakom semaforu, razumem te potpuno. Nije to lako. Samara to ne može. Lako bilo ovom mom drugu, mi ga svi zajebavali što je patuljak a vidi ti njega on stavio toliki narod u kola :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Odlično auto, možeš i u kuću da ga uneseš x)
Preimenujte temu ili u GTD ili u GOLF u pičku materinu više. Ili otvarajte drugu jebote pa drkajte na golfa, malo, malo Golf. Malo, malo, folcvagen.
Dokurčilo i Bogu i ljudima više.
Da, sramno :(
Ovo će mi trebati na proljeće:
http://www.polovniautomobili.com/oglas4121175/14_oktobar_kvv13/
(dvije utovarne, kamione imamo)
Magnet za zbarivanje.
Планирам да обијем мало око прозора од собе и туда да улазим лолололол
Golf je auto ko što je Bora Dugić pevač.
Tačno! Golf nije auto, golf je auto ipo!
Esi čuo Boru da peva nekad?
Jesam, pjeva kroz onaj kurac.
Ipak se slažem da golf nije auto. Golf je mnogo više od toga. On je auto, zamrzivač, kamion, traktor, putnički kombi, utovarna lopata, astal, cistjerna, sredstvo za ubijanje komaraca, mesoreznica i mnogo toga, za samo 1999 eura i 99 centi. Navali narode.
Traktor mi nekako zapade za oko :)
Kolega, nemoj da se zajebavamo, budimo realni.
Pa znaš li ti da nema traktora ispod 3 hiljade? Dvojka je stvarno jeftina. Sad ću naći Borinu sliku kako pjeva.
GOLF DVOJKA!!!!!
De nema, Fergusona 533 pun Banat za 900 evra. To mu je realna cena, I traktoru isto.
Tako je, kraljino! Častim te neđe viski kad se sretemo ja i ti stobom!1
Moram da legnem, sjutra da vozim dvojku u Biograd. Moraću preko plavog mosta brisače da uključujem!
Evo legende!
http://www.dodaj.rs/f/1W/oy/pDkMJ8R/spek-bora-dugic.jpg
7? Dečko, u SAmari ortak jedan vozio 9... Kakav crni golf.
A da vidim tog traktora, koji će poćerati 7 ljudi ka' moj golf (niko nije polomio kičmu i ostao nepokretan).
Da su ljudi koje sam vozio bili visoki ispod 1.90m i da neko može stati iza mog sjedišta moga' bih 15-20 takvih hobita. Lagano sam preticao snjim strance sa dojče tablama u pasatima b6, koji se, poštujući ograničenje, krste.
Idi bre, razumem te, vi ste svi visoki 2.05, 2 metra u leđima takođe preko 170 kila i bijete se na svakom semaforu, razumem te potpuno. Nije to lako. Samara to ne može. Lako bilo ovom mom drugu, mi ga svi zajebavali što je patuljak a vidi ti njega on stavio toliki narod u kola :)
ZNAŠ LI KOJI JE OVO SUPERHEROJ GTD
── ── ── ── ── ██ ── ── ── ── ── ██ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ── ██ ── ── ── ── ── ██ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ── ██ ██ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ██ ██ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ── ██ ██ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ██ ██ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ── ██ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ██ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ── ██ ██ ██ ▓▓ ██ ██ ██ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ── ██ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ██ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ── ██ ▒▒ ▒▒ ▓▓ ▒▒ ▒▒ ██ ── ── ── ── ── ── ── ── ▓▓ ▓▓ ██ ░░ ░░ ▒▒ ░░ ░░ ██ ▓▓ ▓▓ ── ── ── ── ── ▓▓ ██ ██ ██ ██ ░░ ░░ ░░ ██ ██ ██ ██ ▓▓ ── ── ── ▓▓ ██ ██ ▒▒ ▒▒ ██ ██ ██ ██ ██ ▒▒ ▒▒ ██ ██ ▓▓ ── ▓▓ ██ ██ ▒▒ ░░ ░░ ▒▒ ██ ██ ██ ▒▒ ░░ ░░ ▒▒ ██ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▒▒ ░░ ░░ ░░ ░░ ▒▒ ▒▒ ▒▒ ░░ ░░ ░░ ░░ ▒▒ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ░░ ░░ ░░ ░░ ░░ ██ ░░ ██ ░░ ░░ ░░ ░░ ░░ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ░░ ░░ ▒▒ ░░ ██ ██ ██ ██ ██ ░░ ▒▒ ░░ ░░ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ░░ ▒▒ ██ ▒▒ ░░ ░░ ██ ░░ ░░ ▒▒ ██ ▒▒ ░░ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ░░ ▒▒ ██ ▒▒ ░░ ░░ ░░ ░░ ░░ ▒▒ ██ ▒▒ ░░ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ░░ ▒▒ ██ ▒▒ ░░ ░░ ░░ ░░ ░░ ▒▒ ██ ▒▒ ░░ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▐▌ ▐▌ ▐▌ ▐▌ ▐▌ ▐▌ ▐▌ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▐▌ ▐▌ ▐▌ ▐▌ ▐▌ ▐▌ ▐▌ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ░░ ░░ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ░░ ░░ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ░░ ░░ ▒▒ ██ ▒▒ ░░ ░░ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ██ ██ ██ ░░ ░░ ▒▒ ██ ▒▒ ░░ ░░ ██ ██ ██ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ██ ██ ██ ░░ ░░ ▒▒ ██ ▒▒ ░░ ░░ ██ ██ ██ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ██ ██ ██ ██ ░░ ▒▒ ██ ▒▒ ░░ ██ ██ ██ ██ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ██ ██ ██ ██ ▓▓ ▒▒ ██ ▒▒ ▓▓ ██ ██ ██ ██ ██ ▓▓ ▓▓ ██ ── ██ ██ ██ ▓▓ ██ ██ ██ ▓▓ ██ ██ ██ ── ██ ▓▓ ▓▓ ── ── ── ██ ── ▓▓ ██ ██ ██ ▓▓ ── ██ ── ── ── ▓▓ ── ── ── ── ── ── ▓▓ ██ ░░ ██ ▓▓ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ── ▓▓ ▓▓ ▓▓ ██ ░░ ██ ▓▓ ▓▓ ▓▓ ── ── ── ── ── ── ── ██ ██ ██ ██ ██ ░░ ██ ██ ██ ██ ██ ── ── ──
A ja u Jankovicevoj peglici vozio 23 krsnih momaka i to sve junak do junaka, svi stali komotno i to bez da se guraju.