Jesu to V4 ili V5 motori?
Na Lančiji imam 2.0 20v V5 motor i ide fenomenalno. Imam utisak da se auto ne umara, a i limarija mu je dobra za auto '96/97 godište.
А јесте. Па само на граници су те задржали пола сата плус хасање на Боровој глави
Na granici predam pasoš, pogleda pasoš, poželi srećan put (na našoj). Na srpskoj bješe autobus ispred mene, ovaj mi signalizira, pa pređem u suprotnu traku. Dokumenta, gepek i zdravo.
Stariji, možda 2003/4 godište. Relativno su jeftini u Austriji u odnosu na klasu kojoj pripada auto. Ali zato za osiguranje daš para skoro koliko i za ceo auto.
Kad pomenu Golfa, komšija koji živi do mene (tj. brat od strica živi do mene, pa do njega, ali je sve pod jednu ogradu) je prodao dvojku 1.6D '92 godište, ka' iz fabrike. Samo što nije zaplakao za njom, dao je za 2700, a stvarno očuvana. Planira od tih para, pošto mu treba veće auto, da kupi BMW 5 ili A4 karavan x)
Imao sam ja 2.4. Fino me je služio, malo šajtne znaju da zarđaju, ali ima debeo lim. Zadnja je vuča, stavljaš blokove u gepek i ne kočiš motorom.
Jel' joj to maksimum?
Ja sam Lagunom stigao za 5 sati Budva-Beograd. Nikad kraće na toj relaciji nijesam putovao. Onda Beograd-Novi Sad 50 minuta.
Jesu to V4 ili V5 motori?
Na Lančiji imam 2.0 20v V5 motor i ide fenomenalno. Imam utisak da se auto ne umara, a i limarija mu je dobra za auto '96/97 godište.
А јесте. Па само на граници су те задржали пола сата плус хасање на Боровој глави
kolko lepa c klasa jebote....cena prava sitnica
kad izlazi?
http://www.youtube.com/watch?v=lEs318yAr9Q
Ovaj ju je cepao 210 km/h.
Na granici predam pasoš, pogleda pasoš, poželi srećan put (na našoj). Na srpskoj bješe autobus ispred mene, ovaj mi signalizira, pa pređem u suprotnu traku. Dokumenta, gepek i zdravo.
Ova kod mene je bila V6 18v.
Video sam danas jednog ''našeg'' bečliju, vozi VW Phaeton 6.0 W12.
http://64.19.142.12/www.tflcar.com/wp-content/uploads/2013/06/2005_VW_Phaeton-620x383.jpg
koje proseravanje kretensko kompleksasko...cuj 6.0...
Ne veruješ?
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=241398429&asrc=st
Brutalna kola. Onaj stariji ili noviji? Ja sam vozio starijeg, oduševio sam se.
Stariji, možda 2003/4 godište. Relativno su jeftini u Austriji u odnosu na klasu kojoj pripada auto. Ali zato za osiguranje daš para skoro koliko i za ceo auto.
Kod nas ih nema ispod 7-8 hiljada.
Haha, 7000e Phaeton 2003 i 3500e Golf 2 1989.
Može biti i '91 (a i '84 lolo).
Kad pomenu Golfa, komšija koji živi do mene (tj. brat od strica živi do mene, pa do njega, ali je sve pod jednu ogradu) je prodao dvojku 1.6D '92 godište, ka' iz fabrike. Samo što nije zaplakao za njom, dao je za 2700, a stvarno očuvana. Planira od tih para, pošto mu treba veće auto, da kupi BMW 5 ili A4 karavan x)
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА БРАТЕ КОЈИ СИ ТИ КРАЉ
Едит ако дођем доле, ја, ти и неки моји другари из Никшића седамо у мог голфа и идемо пут Приморја равна биће нам лудо и незаборавно.
хахахахах
Prošle godine je jedan Vesko sa Oštrovca (Crnogorac xD) prodao jednu za 3500 eura! Moga' je dva dobra auta uzet za te pare, sunce mu jebem.