U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Još nijesu pazario 156?
како кењаш ахахаха
Hahahahah ha hahaha haha?
ахахаххааха лудницаа хахахахах
Одустао сам, непредвиђене околонсти су се испречиле те је нисам купио. Не питај :(
Али голфић је ту. Озбиљно.
Кад дођем са њим доле и Кварташи неће моћи да верују шта се дешава
Pretiči sad, možeš!
Jebi ga, meni 156 najljepša alfa od ovih modernijih. Poslije su mi kao fejslift. Jes' da je 159 ljepša od nje, što je i logično, ali ne zaboravljam onaj prvi utisak kad sam je viđeo. Što mi je jednom bilo lijepo uvijek će biti. Samo vozi ono šta ti se sviđa x)
Реко сам, 156 рестајлинг и то је то. Толико могу да се "опружим", само да средим неке ствари пре тога и узимам.
Па и мени је БМВ е36 лепши од е46 рецимо а старији је, ствар окуса што би рекли кроати..
Golf 2 je baš dobro auto.
Оно право добро. Што је старији то је бољи, моје мишљење а и мишљење свих добрих људи.
pa kupi ga onda sebi
Šta će mi ta govna.
Ко, ја? Ја већ имам голфића, 89год, бела боја, ТАС, није као нов ал шта ћеш.
Едит грешка
Samo kupuj od provjerenog čovjeka i da znaš istoriju auta. Alfe mogu biti neviđeno sranje, a i dobra kola, nema nekog pravila. Mog kuma je služila ka' Jugo, a mickey993 nije do sad imao problema.
Један мој познаник продо голфа два за 7500 еура ал је био баш у фулу, мислим да је добар пријатељ са овим Веском са Оштровца. ГТД сигурно и њега знаш ако знаш Веска, они су нераздвојни.
Na TAS-u će pod prije da zarđa, nego na Njemcu, ali su TAS-ovci (bar jedinica) odignutiji.
Разуме се. Имам само у блоку 3 Алфе и нико од власника се не жали. Ради се о 166 (2.4), Алфи ГТ и 147..
Један мој познаник продо голфа два за 7500 еура ал је био баш у фулу, мислим да је добар пријатељ са овим Веском са Оштровца. ГТД сигурно и њега знаш ако знаш Веска, они су нераздвојни.
Da nije Milisav Đordan iz Hercegovine?
Није Милисав је продо за 6000 свог, знам на кога мислиш.
Овај је Вуксан Весковић, ал га исто зову Ђордан по оном кошаркашу (гле случајности!!!!) јер је трениро баскет у Иви Зорки средином деведесетих.
Тај је купо новог, задњег са траке у историји голфа двојку лимитед едишн.
Kacmo kod golfa, evo ga ovaj nisan gt-r, pa ako neko ima melionce viska.. ovo je onaj iz fast end fjurius.
http://goo.gl/ANwkbW