Dobro, to je sve stvar ukusa. Moj deda ujak vozi Ford Orion, a nije da nema para nego mu taj auto iz nekog razloga odgovara. Hteo je on da kupi Mondea 2006 godište i kad je video koliko je auto krcat elektronikom, okrenuo se ka meni (inače sam elektroničar po struci) i rekao, inako elegantno: ''elektronika je sranje!''.
I meni vele da mi dvojka odlično leži lolo
Imao bih para da kupim auto da mi se baš baš svidi tu do 15 hiljada, nego ne znam šta će mi. Treba mi komfornije, a takva rijetko danas imaju dušu. Ne može preko pločnika, džip ne bih, imaju enterijer pun sranja i dugmića, mnogo elektronike, komplikovana su. Pa za jebeni klimatronik imaš 15 dugmadi...
Koliko bi kostalo da se dovezu kola iz inostranstva, austrija, nemacka na primer, u svojoj reziji? Nebitno koji je automobil. I da li se isplati to?
Dobro, to je sve stvar ukusa. Moj deda ujak vozi Ford Orion, a nije da nema para nego mu taj auto iz nekog razloga odgovara. Hteo je on da kupi Mondea 2006 godište i kad je video koliko je auto krcat elektronikom, okrenuo se ka meni (inače sam elektroničar po struci) i rekao, inako elegantno: ''elektronika je sranje!''.
electrolover, računaj oko 30% cene auta.
GTD ima 3x veću platu od mene, a meni svi kenjaju kako dobro zarađujem.
Koji trol... Pa Crna Gora nema toliko u prečniku, kekekek
I meni vele da mi dvojka odlično leži lolo
Imao bih para da kupim auto da mi se baš baš svidi tu do 15 hiljada, nego ne znam šta će mi. Treba mi komfornije, a takva rijetko danas imaju dušu. Ne može preko pločnika, džip ne bih, imaju enterijer pun sranja i dugmića, mnogo elektronike, komplikovana su. Pa za jebeni klimatronik imaš 15 dugmadi...
45 u jednom smjeru. odem od krajnje južne tačke u krajnju sjevernu.
komplikovana su
Победа.
Jbg, računaj da nije sve ravno u CG. Bilo bi tu dosta kad bi se ''ispeglala'' teritorija.
Ti ugradi džojstik sa sonija u Golfa i onda imaš dugme za napred, nazad, levo, desno. Milina. De ćeš jednostavnije.
Meni se sviđa ovaj japanski minimalizam, a ipak ljudi kenjaju po Mazdi 6.
http://www.canadianautoreview.com/mazda6-interior-800.JPG
Jbg, računaj da nije sve ravno u CG. Bilo bi tu dosta kad bi se ''ispeglala'' teritorija.
Podjebavao sam ako neko nije primetio.
Ma, znam bre :D
I ja sam.
Japanci su šefovi, serem vam se na francuska i njemačka auta.
Od starijih kola bih voleo opet da prave Mazdu 323f, MB W124 i 190.
Može i mazda 323 sa troja vrata, odličan auto. I naravno suzu i golf 2 da Đetić može da se kurči sa novim autom lolo
Да ми неко само поклони ланчиу интеграле ааааааааааааа
E, i Tojota Korola.....
Od starijih kola bih voleo opet da prave Mazdu 323f
+1111111111111111111111111
Poslije onoga koji je ugrađen u tvoju lobanju mislim da bi bila greška.
VK vozač? x)
Ma, jok, ja sam serviser birotehničke opreme, ali mora stalno da se putuje.
Kako si ti uspeo da nakrcaš toliku platu?