Automobilizam

1. Jebem li ga ne volim te male zujalice, iako idu dobro. Meni je najveći problem bio kad sam polagao na kliu, pa posle seo u veći auto. Zato auto škole treba da nabave mercedes 123 za obuku, ko nauči ono da parkira na konju je.

Tuljane moli se bogu dok neki indijanac sa hondom ne stane na semafor, tu nemac nema šta da traži lolo

2. Citroen DS5, ne sviđa mi se unutrašnjost.
    Pređem dnevno oko 150km golfom. Mali je, može se naći mjesto za parking, na posa' idem sa njim svakog dana 80-90km. Ne fali mjesta ni kad krenem na nešto duži put (osim ako neko krupniji sjedi iza mene). A kad bolje razmislim, pa Sprintera od 7 metara sam parkirao po gradu, đe se neki nijesu usudili pasatom x)

3. Meni je najveći problem bio kad sam polagao na kliu, pa posle seo u veći auto.

Ja sam časove na Golfu, a polagao na Jugu. Kakav je problem bio smjestiti se. Ja 115kg, instruktor isto toliko. Jednom je slučajno nagazio na duple komande xD
    Što veće auto navikneš da voziš, lakše će ti pasti ako kad pređeš na manje.

4. Dobri su ti mali autići (vozio sa Clio i 206), ali su mi malo tesni iako sam 176 cm visok.
    A, što se tiče potrošnje, 206 1.4 benzinac, kad se malo pritisne troši skoro kao moja Lancia od 2000 ccm i 155 ks.

5. Meni se ne sviđa, posebno ti dugmići na nebu.

6. A i koga briga da l' se tebi sviđa

7. Miki odličan je. Ima li ga sa dvolitarskim dizelom ili benzincem, ili su svi preko dva litra?

8. Taj auto voze plaćene ubice, ali samo u crnoj boji.

9. Šiptar o ukusma...
    Evo ti bakljava.

10. Nema, najmanji je 2.2 hdi.
    Jbg, treba nešto da pogoni toliku grdosiju. Prazan ima skoro 2 tone.

11. Ova ti je zato prelepa

Tačno tako.

12. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/Citro%C3%ABn_C5_II_front.jpg

Ovaj mi je isto dobar, a ima 1.6 hdi i 2.0 hdi.
    U Austriji je polovan 2008/9 godište 6-7000 eura. Baš sam bio na jednom placu danas, skoro sve placeve u Beču drže Turci. Ali im nisu skupa kola i deluju relativno očuvano.

13. Bežaćeš i ti od šipaca kao ja GTD, nakotiše se i kod vas dosta. Bole te brige, imaš Golfa pa u planinu.

14. 'Oću, 'oću. Jedan mi je baš juče oprao šajbnu.

15. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/Citro%C3%ABn_C5_II_front.jpg
    Предобар ауто. Прави директорски. Не чује се кад прође поред, просто лебди. Да имам новаца купио бих га без размишљања.

ГТД, па ђе ти живиш соколе кад путујеш 100км на посао сваки дан? Ја се не бих цимао 100км дневно за мање од 800е.

http://photo.netcarshow.com/Volkswagen-Golf_II_GTI_1983_photo_13.jpg

Дивно. Све осим волана је под правим углом. Надасве маштовито и иновативно.

Edit И знак Вагена на волану, врх мењача, има ту још кружних облика али ме мрзи да тражим.

16. Jebi ga, državna firma. Prvo sam završio saobraćajnu tehničku, a kad sam viđeo da nema od toga 'ljeba - zanat. I sa tim imam 3 doktroske plate (1200 eura).

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.