Automobilizam

1. Ja sam nekako odbranio pajserom. Neki me ludak gađao, jer je stojao 4-5 sekundi na zelenom, a ja mu svirnuo.

2. Мене је неки лик напао да возим њега и ортаке његове 300 метара до неког сплава до ког и не може да се дође колима. А пре тога псовао београђане и београд и онда тако кацам реко склони се дећко остаћеш без ћуне мамицу ти крваву јебем он удари руком по оном пластичном ветробрану и разби га и настави да псује београђане и београд. Е сад, мене мрзело да се тучем ш њим јер нисам спавао једно два дана у том тренутку па сам само убацио у рикверц и одвезао се с датог паркинг места. Било ми криво, баш сам тео да се објасним с господином, ал јбг... Нисам имао техничке могућности. При том сам имао и физиолошке потребе које је требало испунити у најкраћем могућем року. Остаје жал за тим обрачуном.

3. Ja zato uvijek imam pajser ili ćuskiju u kolima (imam i skakavce i električarske noževe, ali to ne primjenjujem u sukobima). Tad sam radio ka' vozač i vozio od 8 do 10 i svirnem budali, on me gađa. Pa majku li mu milu. Silu primjenjujem samo ako me čovjek prvi napadne, ako mi opsuje (dio) porodice i ako otuđi ili pokuša da otuđi nešta od mene. Edit: i ako mi neko napravi štetu koju ne želi da plati.
    Jel' ko zvao za lansera?

4. Имам ја ону шипку од дизалице, оне хидрауличне, ал и са тим ме мрзело да се гањам, било четри ујутру, минус милион напољу... Ионако кад је већ то сломио није било баш изгледно да га натерам да плати штету, једино да га пребијем и опљачкам, ал оно... Није баш у мом маниру. лолол

Звао неки лик, реко доћи ће, па испалио јебем му матер. ололо

5. Ja bih reka' da košta 100 eura. Ako bi odbio šaka u glavu (ili pajser) xD

6. Moram da nađem mesto u vektri za pajser. U Ullyseu držim desno kod sedišta, ali ovde ne mogu tu da držim.

7. Gepek. Ili uz prag. Ja sam u sprintera držao sjekiricu pored kvačila.

8. Uz prag ću ja, da mi bude pri ruci.

9. Ako pude policija prigovarala (meni su na carini za sjekiricu) kaži da je radi preventive, nedaj bože nekog sudara, da možeš da se izvučeš ili ako vidiš smrskano auto i u njemu čovjeka da možeš doći do njega. Samo da nije za fizički obračun nemoj reći x)

10. pa mozete da se kurcite sa pajserima dok vam izlaze na ferku sabani kilavi koji ne mogu ni svoju sestru da istuku...
    a da vam izadje on recimo
    http://media.ufc.tv/generated_images_sorted/Fighter/Igor-Pokrajac/Igor-Pokrajac_1098_left30.png
    onda bi se spakovali u onu ladicu kod suvozacevog mesta i tu bi ostali narednih 13 godina

11. Је л' ти то дечко Пезосе?

12. U pravu si, moram nešto ozbiljnije da nabavim.

Realno nisam do sad imao neku frku u saobraćaju, ali bolje je imati za svaki slučaj.
    Treba da vozim fotokopir aparate koji koštaju od 3 do 12 hiljada eura. I to svaki dan.

13. Pezose, ipak ću se držati ovoga:
    http://a136.idata.over-blog.com/3/10/47/74/dont_feed_the_troll.jpg

Miki, ako te pita pandur da nije pajser tu zbog primjene sile, reci: -Ko je lud da ide u zatvor.
    Samo nemoj da ga primjenjuješ na starije ljude i nemoj da biješ ljude pred đecom. Evo, ja sam malo masivnije građen, pa ne vidim potrebu da jebem oca očinjskog nekome ako me čovjek prvi ne napadne, ako mi ne opsuje (dio) porodice, ako ne otuđi ili pokuša da otuđi nešta od mene i ako mi ne napravi štetu koju ne želi da plati.

14. U pravu si, moram nešto ozbiljnije da nabavim.

Dužu cijev. Ispuniš je betonom i armaturom i šibaš. Ja imam i ćuskiju, ali sam je možda primijenio jednom, i to tupim dijelom, pošto onaj oštri lomi i kamen, a ne ljude lolo

15. Ma ja to samo nosim, u principu, kad vozim firmin auto, zbog bezbednosti robe. Jednom kolegi su prošle godine oteli fotokopir sa finišerom cca 6000 eura i i dalje mu uzimaju od plate za to. Tipuju, gledaju od firmi raznih kombije i pik apove. Kradu i iz kamiona na parkinzima, pa kamiondžije nose olovne kugle na lancima, moj ujak nosi i pištolj (ima dozvolu za posedovanje), pošto baš nije nešto gorostasan da uliva strah u kosti visok je 168cm. Vozi Skaniju koja košta 60 000 eura + 20 tona robe razne, često su to cisterne, delovi za kola i sl.

16. Imali smo mi 2003. Iveko Rival. Ukrali bili 10 siporex blokova. Zato ja, pošto često vozim rovokopač ili utovarnu na šleperu u njemu držim tetejac (imam i dozvolu).

17. Dozvolu za posedovanje, ne za nošenje :)
    Gangsteri

18. Кацмо већ код сукоба, пре пар година, на семафору гужва невиђена и скрећемо баја неки испред мене и ја лево, и оп укочи он нагло и ја се прислоних на њега, и чу се благо туп. Глеам, он ништа не реагује. Прође пола минута, ето ти њега излази:
    - Брате, јеси ти то мене ударио?
    - Па јесам.
    - Па што?
    - Па ето. Нисам тео. :Д

И он погледа, нема наравно ништа, седе у кола и оде. лоло
    Најјача сцена у историји саобраћајних сукоба