Automobilizam

1. To se neđe 2002. nabavljalo lagano. Sad ti treba jaka veza, zapisnici policije da ti je prijećeno smrću i valjda da je neko pokušao da te ubije ili te premlatio, što se može lako uraditi (zadnje dvoje). Inače se bavim i lovom, pa mogu na to da se vadim što u šleperu ili ekskavatoru držim pušku xD
    Jel' se ko javljao za Eskorta?

2. Најјача сцена у историји саобраћајних сукоба

Moja najjača je kad me je lik u Audiju A3 udario u Mercedes. Izlazim ti ja, vidim nema štete, a on blene nekud u daljine. Ja ga pitam u šta gleda, kad on pokazuje na neku žensku sa velikim dupetom koja je hodala trotoarom. Najjače je bilo kad se okrenula, a on onako pokazuje u dupe prstom. Zamalo se nijesam ugušio od smijeha x)

3. Хахахаха, тру стори, и ја тако пар пута умало да направим срање због дупета женских. лололо

4. makaronac ne rade ti tri gifa, a osecam da su dobri

5. Evo, sad se vidi. Povezano je sa temom :D

6. Pi, jebem mu majku :(

Ovo će biti nasljednik:
    http://eng.autostat.ru/application/includes/uploadIMG/1657.jpg

Evo samare iz 2012-te:
    http://www.autogaleria.hu/autok/lada/113-2113-2004/lada_113-2113-2004_r8.jpg

Izgleda od naprijed ka' neki dejvu.

7. nije niko zvao jos majku im.
    A ima i ona fora da mozes da nosis rasklopljen pistolj u kaseti, to se ionako brzo sastavi, pa kad te zaustave kazes da ga nosis u servis ili streljanu

8. Može i to x)
    Jebem li ga, ovaj ga cijeni 1850, a unakazio ga je. Razumijem blagu dozu sportskog izgleda da je xr3i, recimo, ali ova govna staviti...

9. Spolja gladac, a unutra jadac.
    Džaba mu tuning kad ima 1.3 motor od 60 ks i još na sve to plin.
    Najverovatnije mu je propala limarija, pa da je malo zamaskira.

10. Ne mora da znači. Izgleda fino ofarbano i čini mi se da nema deformacija. Na rubove i gepek oni najprije popušte.

11. Znam lika koji je na Vektri A radio branike i krpio rubove, nekom plastikom koja liči na pleksiglas. Auto je ekstra izgledao spolja, ali ko zna šta je bilo unutra.

12. Da je tako ne bi ga vjerovatno ovoliko cijenio, samo ga je usrao i ofarbao po mojoj procjeni.

13. Poliester vlakna, od toga se prave branici, kade, nameštaj. Traje večno i dobro je kad nemaš za šta da variš lim lolo

14. Bar neće da istruli x)
    Eno u Juga IN su nakrkali poliestera samo tako. Ja sam mislio da ispunim njime tablu u marei, ali je otišla u djelove.

15. Sad sam nešto gledao za burazera, pošto neće da radi za praznike, auto do 700-800 eura.
    Nekako mi se iz ponude izdvajaju Fiat Tipo, Tempra i Croma. Svi deluju solidno, ali mi se ne sviđa što određeni broj njih ima digitalnu komandnu tablu. Šta mislite o tim autima?
    Da li plinska instalacija može da se izvadi iz auta bez oštećenja?

16. Најбоље је се питају људи што пеглају возаче аутобуса, чудно заиста? Ко год је једном сео у ауто пожелео је да им поломи пичку, то су толико бахати да је то страшни. Они па онда на другом месту таксисти

Мики ђе ти радиш, јеси из бегеа?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.