Automobilizam

1. Што би рекао папа Јован Павле II: ''Шта је ово сунце ти јебем?''

2. Nema seljaka samo kod nas x)

3. http://www.autodiler.me/images/vesti/3005/.tb/0_290x217.jpg

Mnogi se ne slažu sa stanjem stvari u Fiat Grupi u ovom trenutku, prije svega što se van Italije, samo neki modeli prodaju u pristojnim brojkama.

Jedan od modela koji predstavlja svijetli primjer u poslednjih nekoliko godina, naročito zbog više od milion prodatih primjeraka od svog lansiranja, je 500.

U kompaniji žele maksimalno da iskoriste stilski izgled popularnog modela, pa će tako naslednik kultnog Punta, koji stiže 2015, imati novo ime i osnovi biti petovratna verzija 500.

Razvoj novog "Punta" još uvijek nije ni počeo, ali je gotovo izgledno da će biti zasnovan na modularnoj Panda platformi, sa ponudom motora sastavljenom od postojećih agregata.

Šta vi mislite ovakvoj ideji? Ipak je Punto automobil koji je tokom godina stekao gotovo kultni status. Prema nekim procjenama, trećina vlasnika Punta vozi verziju sa troja vrata, a tu je i činjenica da, uprkos svom elegantnom izgledu, 500 jednostavno nije privlačan jednom broju ljudi.

Ovakav potez bi mogao da bude mač sa dvij oštrice. Ostaje nam samo da čekamo.
    Izvor: autoportal.rs

4. Prodaj haubu i prednja vrata od maree i imaćeš dosta.

5. Ma otišla je ona kompletna, samo školjka kod druga farbara mi ostala.

6. Šta si uradio sa onim Golfom 4 SDI-jem?

7. Njega prodah davno.

8. Jok. Stoje u garaži Golf, Pasat i TV730, a van garaže A8 i Radoje Dakić. Radio sam i neku kuću, pa čovjek nema para da mi plati i vjerovatno će mi dati još neki BMW/Audi. Ne znam đe više da skladištim x)

9. U bre, ti možeš auto plac / otpad da otvoriš uskoro. Znam jednog našeg gastarbajtera iz Minhena što je pre 10-ak godina otvorio auto otpad. Kupi auto koji ne može da prođe TÜV
    za neke sitne pare i na delovima zaradi 5-6 puta toliko koliko je dao za auto. Lik ima kuću od 300 m2 i novog BMW 7 samo od te preprodaje.

10. То ти је питање повезаности, ако знаш људе којима треба и који знају купце ти си цар. А ми остали не можемо по три месеца да продамо ауто. лололо

11. mickey993
    U bre, ti možeš auto plac / otpad da otvoriš uskoro. Znam jednog našeg gastarbajtera iz Minhena što je pre 10-ak godina otvorio auto otpad. Kupi auto koji ne može da prođe TÜV
    za neke sitne pare i na delovima zaradi 5-6 puta toliko koliko je dao za auto. Lik ima kuću od 300 m2 i novog BMW 7 samo od te preprodaje.

Za audija znam jednoga odavde čovjeka što ih rastura. Reka' sam mjenjač ako naiđe kad na njega.
    Ja imam duplo manju kuću (po kvadraturi) i duplo starija kola x)

12. On ima veze zato što je 35 godina u Minhenu, a od toga je prvih 20-ak godina bio automehaničar i auto limar, pa u principu zna većinu radionica u Minhenu i okolini i što kažeš zna kome da uvali to.

Koji auto prodaješ 3 meseca? Koja je cena?

13. Чек бре, ако је нов бмв, дупло старије од новог је колико? Нула пута нула је нула! Старости није ни било!

14. Нула пута нула је нула

2 mjeseca x)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.