Automobilizam

1. Koji auto prodaješ 3 meseca? Koja je cena?

Овај што ГТД постави:

А за цену ће се договоримо. хД

2. Ima i aluminijumske 13-tice x)

3. Мислим да су четрнестице, ал нисам сигуран...

4. Da sam na njegovom mjestu ja bih uzeo prije nešta što je nekad bilo auto nego što nikad, po meni, nije x)

5. Neće 190, neće W124, neće kola koja su starija od njega. Mada sam mu našao Eskort 6 1.8 td pa ćemo da ga vidimo negde 3 ili 4 januara.

6. Па добро, свако има неки свој укус и критеријум. Сваки од тих аута има своје купце/возаче.

7. Proizvode li još apence ili tomos automatike?

8. ГТД ти си скоро довлачио кола из Германије, колико би ово http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=240218630&asrc=st изашло са преводом и свим тим срањима? Боље рећи како си ти прошао са оним аудијем и голфом, чисто да упоредим нешто?

9. Pa, vidi. Kod vas je carina ukinuta za benzin motore između 1000 i 3000ccm i dizele između 1500 do 2500ccm, a PDV povećan, pa bi bilo nešto jeftinije.
    http://www.polovniautomobili.com/auto-vesti/saveti/ukinuta-carina-jeftiniji-polovni-automobili.php

Transport me je ispao džabe. A8 nije carinjen, mislim da nije ni euro 3.

10. Ок. Питам јер је комшија довезао Астру из Немачке, 2600-2700е је коштала, са царином и пдв-ом га изашло око 3200. Мислим да је ишао са још једним комшијом који се бави тиме, сад шта су тачно радили, каква им је рачуница - не знам. Добро ти ниси царинио аудија јер си унапред знао да ћеш га дати у делове..

11. Neću ga dati u djelove x)

12. Него шта ћеш са њим тако неоцарињеним, на Хунгароринг :)

13. Naći mjenjač, PUS-ovati ga i prodati.

14. А добро, ЦГ је каубојска држава, да нисам био радио доле не би веровао, тамо може све. СВЕ

15. Da zi znaš kako kod nas traže vozače za kamione pod policijskom pratnjom x)

16. Kod onog lika u Minhenu automatski menjač za A8 3.7 je 1200 eura, manuelni 6-brzina 1000 eura i manuelni 5 brzina je 900 eura.

17. Њет. Али знам и превише неких других ствари које нису за форум лоло

18. Meni je 2.8, manuelni sa 5 brzina treba. Smislićemo nešta, ako ne napravićemo.

19. Scouser
    Њет. Али знам и превише неких других ствари које нису за форум лоло

I ja takvih stvari znam dosta i dosta x)
    Nije bilo dovoljno policijskih kola, pa zaustavili nekog bosanca sa mečkom, stavili mu rotaciju i šibaj 90km/h xD

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.