Automobilizam

1. To ''retro'' se ogleda u felnama i zadnjem spojleru. S' obzirom da su im promene u dizajnu minimalne godinama, i ovo je dosta od njih.
    I kajen je ružan.

2. Skočimiš
    Da vi znate kroz kakvu sam ja maglu juče prošao...

Sreća pa sam u terencu i imam maglenke koje sam lično podešavao, inače bi komplet saobraćaj od Tuzle do Orahovice bio zaustavljen na duži period, jedino sam ja bio lud da se probijam pa raja krenula za mnom.

Sad razmišljam o tome i naježio sam se, strašno u čemu smo bili, ono nije magla, ono je kao pjena za brijanje, vidio sam samo liniju i to na 45 cm od ćoška auta, to je bila moja vožnja sat i 40 minuta :D

Znam dosta puta da idem za Budvu, a niz Brajiće je često magla. Ali, dobro, tamo bar imaš 2 linije. Jednom sam išao kroz neko seosko naselje, bila noć i snijeg padao, a magla nenormalna. Ulica nema linija, vidim pola metra ispred sebe. Nijesam imao maglenke na golfu, samo kratka upaljena. Da sam išao preko 20km/h zabio bih se u auto koje je bilo na 3 metra ispred mene, ali se nije viđelo

3. juče čuh daje jedan vamo ugradio plin u kajena. greota

4. Како мене тај лик иритира, чуди ме да му онај Берни механичар није 100 пута јебо матер цигањску

5. Pa jer je i on sličan njemu. Mada se često svađaju.

6. Имао је Берни и другу емисију:
    http://www.youtube.com/watch?v=GtEHgOi-txk

7. http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/161370#
    -Izvinite, ali kakva je ovo boja?
    -To je posebna boja, plaća se dodatne dvije hiljade.
    -Uuuuuuuu... A duva li na čepu?
    -Ne.
    -Kupljeno.

8. Ona Mečka je bila taksi u Nemačkoj. Prešla je minimum 700 000 km čim je prodaju.

9. Nalickali su je dobro.

10. Jedan ćaletov kolega ima tu krem mečku, ja mislim da je w211. Jako su kvalitetno odrađeni, mogu i više od milion km da pređu, ali su problem delovi. Većina delova je ojačana i ne može običan mečkin deo da se stavi. Čovek svaki deo naručuje iz Štutgarta da mu pošalju.

11. Ima moj slikar jednu w124 što je taksi bila. Kad je uvezo vratio je kilometražu na 0, a sad na satu piše 380 hiljada. One i dvojke dizeli prelaze ka' autobusi x)

12. Гледао сам је уживо на сајму аутомобила у Београду пре пар година (сад не знам тачно који модел, мислим да је З 06 тада био актуелан) и пустио сам фирнајз кад сам је видео, била је убедљиво најлепши аутомобил који је презентован те године. Кад смо већ код те компаније, гледам неки дан са ортаком онај Шерволет Круз, изгледа моћно, сад не знам како се показао али гледајући онако на прву лопту изглед и то, пазарио бих га без проблема.

13. Jes' lijep da jebe oca.

З 06

Dobro odvoji, reko' da si mislio na Pežo x)

Što se tiče kruza, meni se ne sviđa. Poslije određenog vremena krcka, a ja kupujem auto za 15 godina minimum lolo Ima drug kruza nekolika u taksiju, imao je nekakvih zajebancija, ali najviše nervira krckanje.

Sjutra bih trebao na malo duži put golfom.

14. gtd bez uvrijede ali ja se kladim da ti na slavi piješ gorivo, NE PITAJ ME OTKUD MI TA POMISAO

poz

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.