Automobilizam

1. Za 2.8 je menjač sa sve kvačilom 850 eura.

2. хахахах. Верујем апсолутно и потпуно. Ајд биће довољно да кажем да нисам веровао кад ми је теча остао без посла зато што је радио све по закону а ујак постао неки шеф иако се бави нелегалним активностима. ЦГ је чудо од државе, нема је на свијет џД

3. Ja sam neke 2004-2005 toliko zarađivao da sam napravio kuću, kupio dosta nova kola i odbio da idem u Norvešku, jer mi je dnevnica 200 eura bila mala.
    Ako 'vamo imaš 12 godina, a rođak ti je policajac ti već voziš lolo. Jednom kad sam ostao bez dozvole, pa išao preko Trse za Žabljak ja vidim džeta ispred mene strašno dimi. Staje ona pred prodavnicu, reko' i ja da stanem kad policajac izlazi iz nje. Rekoh mu da kupi još salamčine da grickaju kad se smjena završi i požurih da krenem prije njega.

4. Ау колики пост ми је прогутало говно од сајта. Углавном, хтедом рећи да смо пре пар година ортак и ја возили од Будве за ПВ и код Цетиња обилазили неког леша од голфа 1 на дуплу пуну линију, пандур нас наравно заустави, крене да прича о казнама, суду, одузимању дозволе итд. Видимо ми да није он скроз озбиљан него тврди пазар и очекује кинту. Ортак му да 10е, он као А НЕМОЈ МЕ ВРИЈЕЂАТ ЧАСТИ ТИ и те форе, ја извадим још 10е и као "Дај ае пуштај каснимо". Само нам је пожелео срећан пут :)

5. Ima 5-6 godina kad sam se vraćao ne znam ni ja otkud golfom. Ograničenje 60km/h, ja vozim jedno 90 i pretiče me X5. Ja za njim 120km/h i mene zaustavlja pandur. Pošto je bila noć i klizavo ja se vraćam u rikverc. Veli dobro veče, a ja ljut što ovoga nije ustavio, pa neću na vezu da se pozivam. Kaže nije moja briga koga će zaustaviti, ovo ono i ja na to da podijelimo kaznu i dadoh mu 10-15 eura.

6. Da vi znate kroz kakvu sam ja maglu juče prošao...

Sreća pa sam u terencu i imam maglenke koje sam lično podešavao, inače bi komplet saobraćaj od Tuzle do Orahovice bio zaustavljen na duži period, jedino sam ja bio lud da se probijam pa raja krenula za mnom.

Sad razmišljam o tome i naježio sam se, strašno u čemu smo bili, ono nije magla, ono je kao pjena za brijanje, vidio sam samo liniju i to na 45 cm od ćoška auta, to je bila moja vožnja sat i 40 minuta :D

7. И ја каце враћао од брата, код њега идем колима само од октобра па до пролећа и сваки али сваки пут имам неку зајебанцију са видљивошћу. Синоћ магла у пичку материну, само што ја немам магленке па сам ишао једва тријес. А и сад је овде ужас.

8. Кад смо већ код магленки, постоје ли нека правила по којима се оне намештају? Типа размак, угао и слично?

9. Док сам радио доле мурија ме заустављала једно 6,7 пута и само сам једном платио казну (не рачунајући ово што је другар скривио) и то за неупаљена светла. 10е. За све остало ту су родбинске и пословне везе :)

Због те проклете магле и би онај удес код Шимановаца.

10. Postoje pravila - uleti u maglu i podesi ih po trenutnoj potrebi :D

Mene nerviraju one stabilne, usmjerene u jednu tačku i to je to. I onda ti se desi magla tipa onog sinoć i bukvalno ti smetaju. Ovako jedan far usmjeriš na jednu liniju, drugi far na drugu, i ćeraš između. Kad nestane linije onda pratiš ivicu puta, i bukvalno voziš između 2 svjetlosna snopa na slijepo.

Od Tuzle do Lukavca sam tako vozio, znači kao autopilot, orijentacije bez.
    Došao kući i došla mi muka od silnih boja, navikao samo na bijelu ispred mene i zeleni na satu.

Elem, kad smo već kod satova - koja vam se pozadinska boja najviše sviđa?

Meni crvena za pozadinu i plava kazaljka.

11. Класика- црна позадина, наранџаста казаљка, бели бројеви, моћ навике јебига

12. Жути дигиталац на сред контролне табле који се сведе на 20% своје снаге кад се укључе светла, тако да само ноћу могу да видим колико је заправо сати без проблема. Бем ти јапанце. хД

13. Realno, Mercedes je objasnio ovim novim dizajnerskim pravcem, pored kojeg konkurencija izgleda pomalo zastarelo.

14. Осим А класе и Ванеа, мАрцедес никад није направио гадан ауто

15. Ovaj mercedes gore, kao ciganka okićena, za promenu, nakitom od belog zlata...

16. Pezose, tebi bi se verovatno svidela ova retro izvedba 911-ice.

http://all-car-s.ru/img/cars/13891-nd29fI-big.jpg

17. pa nesto mi i ne izgleda retro, al porse ne moze da ne bude lep u svakom slucaju.
    osim smrdljive panamere naravno

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.