Automobilizam

1. bolji je onaj što ja stavih
    ipak je Abarth
    a možda i nije bolji, ne znam :D
    bolja mi je boja

EDIT: Serem se u tajmer sajta.

2. http://saturnseries.net/Site%20Files/images/News%20Pictures/07-11-05/kep_05_02_opel_zafira_1_nagy.jpg

I ovaj ti je dobar za taxi. Video sam da ih bečki taksisti vole.

Šta mislite, da li je skupo održavanje za BMW E39 1996-00 godšte? Konkretno 520d i 520i.

3. Malo mi je zafira ružna unutra, ali ću i nju uzeti u obzir.
    Jebeš ga, ne može BMW i džabe održavanje x)

4. Ne mislim da je džabe. Nego koliko je puta skuplje u odnosu na Opela?

5. Ne znam za opela, ali možeš dobrog juga za jedan servis kupt' xD
    Ne bi trebalo da se kvari ako je dobro održavan, ali kod nas su i djelovi nagrđeno skupi.

6. E, jbg, kod vas su vrata za mareu 600 eura. Onda je za BMW 2000 eura.

Meni se taj auto sviđa od malena i voleo bih narednih godina da sakupim pare za njega.
    Mada mi je i E46 lep. Ne verujem da im je održavanje mnogo skuplje od Alfe.

7. Ja sam balavio kad je izašao. Nijesu vrata za mareu preko 300 eura, ali su za dvojku 20 x)

8. http://www.tuning-shop.rs/bmw_auto_delovi_2.html

Nisu ni toliko skupi delovi za e39, obaška što ih ima dosta po otpadima. Btw, ćale mi ide u penziju tako da bi nam BMW bio zajednički auto.

9. Skuplje za Opela nego za e39

10. To je e34, ne e39. Za svako starije auto su jeftiniji, za kockicu ne znam koliko ću platit' pošto je kupljeno po veleprodajnoj.

EDIT:
    Sad viđoh ima i dolje x)

11. BMW 5/E39 (95-03)--HAUBA 168 €

Ja mareinu prodao za 150. Ostalo je dosta jeftinije, al' jebi ga za takvo auto nije skupo.

12. Za te pare u Nemačkoj mogu da uzmem E39 2000 godište sa novim TÜV-om.

13. Има неко шему за Њемачку и увоз?

14. enemyofthefreeworld
    Има неко шему за Њемачку и увоз?

Kako misliš šemu. Forum miješa postove ponovo...

15. Па мсм има ли неко да то ради одавде, тако да могу да идем с њим и да не бринем хД

16. Dodam 200 eura i uzmem dvije solidno očuvane dvojke.

EDIT:
    Ovo bi trebalo da piše ispod mikijeve izjave za e39, n'o se poremetio neki kurac.

17. enemyofthefreeworld
    Па мсм има ли неко да то ради одавде, тако да могу да идем с њим и да не бринем хД

CG ti ne odgovara?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.