Automobilizam

1. CG ti ne odgovara?

Па нису исти прописи и процедуре...

2. http://www.polovniautomobili.com/autosport-sped

Teško ćeš sam to. Zovi špeditere pa vidi cenu.

3. Ма компликација, фак ит.

4. stavio sam akumulator nov, ono sto me jebalo oko anlasera sam sredio, sad pali ko zmaj

5. Mislim na špeditera, mada on ne ide stalno.

6. .Vule
    stavio sam akumulator nov, ono sto me jebalo oko anlasera sam sredio, sad pali ko zmaj

Koje marke?

7. ako mi verujes, pojma nemam, cale to sredio sve, nisam ni podizao haubu.

8. Ja imam Energizer u kockici, skupi su prilično. Jel' se ko javljao za eskorta?

9. Jok. jos sam stavio i na mojauto.rs
    mada kad pogledam kakvi raspadi se prodaju za 700-800 mozda i odustanem od prodaje

10. Vule, daj link od ovog tvog Forda.

11. mada kad pogledam kakvi raspadi se prodaju za 700-800 mozda i odustanem od prodaje

Felne mu onda nabači.
    Glasam za ove:
    http://www.polovniautomobili.com/oglas2902073/felne_ford/

Mada, ni ove nijesu loše, iako su više za modernija kola:
    http://www.polovniautomobili.com/oglas4214554/alu_felne/

12. Sad primijetih piše ti da ima 48KW. Moj je imao 55KW, isto bio 1.4. Možda ti je greška u saobraćajnoj. Ne vjerujem da su bila 2 1.4 motora, n'o šta znam.

13. moguce, nisam ni gledao.

14. dobre su te prve, ako ne prodam, onda cu ga sigurno srediti dobro, stavicu felne nove, i sa jedne strane mi se rašilo sedište po šavu. Lajsne one konacno da stavim pa nek ostane u kuci, otkupice ga cale na prolece

15. MotorisierungenBearbeiten
    Benziner:
    1,1 l 37 kW (50 PS), Bauform/Ventilsteuerung: OHV-Motor mit untenliegender Nockenwelle
    1,3 l 44 kW (60 PS), OHV HC, bis 8/88
    1,3 l 44 kW (60 PS), OHV HCS, ab 9/88
    1,3 l 46 kW (63 PS), OHV
    1,4 l 54 kW (73 PS), CVH
    1,4 l 55 kW (75 PS), CVH
    1,6 l 65 kW (88 PS), CVH
    1,6 l 66 kW (90 PS), CVH MFI (KE-Jetronic) G-Kat
    1,6 l 75 kW (102 PS), CVH XR3i EFI G-Kat, ab 1989
    1,6 l 77 kW (105 PS), CVH XR3i MFI (K-Jetronic) ohne Kat
    1,6 l 79 kW (108 PS), CVH XR3i EFI ohne Kat, in Deutschland nicht verfügbar
    1,6 l 97 kW (132 PS), CVH, KE-Jetronic, Turbo ohne Kat

16. Ako 'oćeš da ga prodaješ spomeni da ima nov akumulator, da ima 54/55kw, da je dosta mlad za eskorta četvorku. Odvedi auto neđe da pozira, pa ga tamo slikaj. Ja obično davam u tender oglase (novinske).

17. ne znam majku mu, majstor sto mi je radio kaze da ne prodajem sad ako nemam nista da dodam za nesto mladje, ja mogu da se istalim trenutno jos 200e, a ni za 1000 cini mi se da ne mogu uzeti nesto mnogo bolje od ovoga.

18. Možeš golfa jedinicu x)
    Nek ostane kad nemaš, nije loše auto. Jes' da je konkurencija bolja (mislim na golfa lolo), ali za njih u stanju u kome se nalazi tvoj eskort moraš da platiš više (barem kod nas). Po meni je bolje da imaš 1.4 očuvan, nego neki krš 2.0. A i da kupiš neko auto toga godišta opet kupuješ mačku u džaku. Ovako znaš šta voziš.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.