Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
To jeste. Jebiga, ne verujem dok ne testiram, a ovaj je i pored majstora bio u Fordovom servisu kod mene, nema mana nikakvih. Neka ga do proleca, do tad cu skupiti bar 1500-600. Sta predlazes u toj ceni?
Вуле, узми овог монструма
http://images.thecarconnection.com/lrg/chevrolet-camaro-turbo-concept-live-photos_100418667_l.jpg
daj nesto skuplje, kad vec menjam eskorta, da bar uzmem neku masinu za 1500 evrica, hoho
Dizel, benzin? Limuzina, hečbek?
Imaš Pasata, Audi 80, Golf 2, Mercedes w124, Punta...
Gledaš li da bude mlađe?
Pošto nijesi baš iskusan vozač nemoj da prećeruješ u konjaži. Dovoljno bi ti ovo bilo, primjera radi:
http://www.polovniautomobili.com/oglas4244539/volkswagen_passat_b3/
Vule, pošto si mlađi momak, dobro bi ti bilo da uzmeš auto sa troje vrata, ne treba ti 4/5, nećeš razvoziti familiju po skupovima, još je tvrđa šasija u ovih sa troje a i bespotrebno se izlažeš većem održavanju. Ne uzimaj velika auta u tim godinama.
Ja bih ganjao Punta 1.2 ili Golfa II 1.6, dovoljno za tvoje godine.
I kod VW/Audi programa znaj da je teško napraviti plin ako kola imaju K glavu. Ako bi se odlučio da ugrađuješ gledaj sevis đe su majstori stručni.
I ja sam mislio nekog puntića. Mada, nikad se ne zna, mozda budem imao i vise, obecao stric neke pare da mi doda, mozda stignem i do 2000
'Oćeš li gledati punta 1 ili 2? Dvojka ima dosta problema sa serovom, mada nijesu ni jedinici strani.
Kod punta mi se ne sviđa što ima veliki ajnšlag za gradsko auto. Kud se polukružno okrenem jedva pasatom, punto mora iz 2 poteza najvjerovatnije.
jebiga, za 1500-600 valjda moze solidna dvojka
Jel' klima pod obavezno?
Dobro, nije baš ajnšlag toliko grozan, gori je u feliciji, ali ipak me nervira kad moram da se okrećem polukružno iz 2 poteza sa kolima kraćim od 4 metra.
sta znam, bolje ako ima, mada nije obavezno
Размишљам о овоме ал ме смара што је аутоматик и што нема плин. лололо
http://www.polovniautomobili.com/oglas3715062/bmw_850_ci/
Uzeh i namontirah krilo i termostat. BMW je na farbanju, dao sam oglas.
NEMOJ SLUČAJNO DA STAVLJAŠ PLIN
Glasam da izvadiš fabrički rezervoar i voziš samo na plin x)
Ма морао бих и кровни носач да ставим и да наварим куку, ауто без куке ко жена с брковима...
Pogledajte koliko su skupe osmice u Nemačkoj. I 850 i 840.
Веруј ми ти аути тамо вреде нешто, ово наше је све крш до крша. Невреди ни песто евра, људи мисле да зато што је редак ауто да неморају ништа да уложе у њега, да треба да га пусте да труне и онда ставе оглас 3 4 сомића.
а да је шминка осмица јесте, сваки озбиљни кримос деведесетих ју је имао, ја би од додатне опреме навео тетку у сувозачкој комоди олололо
Ko zna koliko je puta kraden neki takav auto.
Negde '97, došao neki ćaletov drug iz CH Audijem A4, msm da je bio 1-2 godine star, u Beograd i parkira ga kod dunavskog keja. Prošetao čovek, posedeo malo u kafani, vrati se do kola, a kola izrešetana. Pobrkali ovi mafijozi sa nekim autom od nekog mafijaša. Nisu ni gledali tablice.