Automobilizam

1. Možeš ako je ona u autu. Možeš i da prijaviš prebivalište u Češkoj, nabaviš vizu, pičke materine, tetka ti da punomoć i onda ovo:

Punomoć samo postoji ako upravljaš tuđim autom u inostranstvu.

Onda je za tebe tuđe auto tetkino, a Srbija inostranstvo. Nego, ko će o tome radit'.

2. Edokurca pa neću se tolko jebavati :D

3. Imam i za to rješenje x)
    Oženiš se iz Češke. Auto prevedeš na ženu. Ženino auto je i tvoje auto. Ako ti ga oduzmu, žena ga samo vrati.

4. Ma da zbog auta od 900e ahhahahhahhah

5. Ili pročitaš Istambulsku deklaraciju i voziš auto normalno.

6. Drži uvijek 20-30 eura u kaseti x)

7. Na proljeće definitivno kupujem kola u službene svrhe, pošto neće biti posla za vožnju utovarne x)
    Čovjek danas treba da dođe da pogleda kockicu.

Sa golfa sam skinuo prednji spojler i rešetku ispod branika da ofarbam, jer su dosta poblijeđeli.
    http://pixels1.com/cars/cars/photos/vw/vw-golf-mk2/front-grill/vw-golf-mk2-gti-front-grill-05.jpg

Dok to ne ofarbam sam nabačio duboki branik.

8. Размишљам да неком понудим лансера у замену уз доплату, добијем нешто кеша и неки крш. Тај крш да ми блеји ту за зајебанцију а узмем оно што сам већ планирао.

9. Dobra ideja, pošto je za grada, makadama itd. poslije službenog najbolje staro i jeftino auto.

10. http://www.polovniautomobili.com/oglas4065860/mazda_323/
    Овако нешто, плус 500 јура. То ми нека визија.

11. Jel' ova narandžasta fabrička? Nekako mi previše drečava.

12. Која бре наранџаста? :Р

13. А, на контролишен табли, јесте, таква је фабрички и доста дуго траје, не бледи никад.

14. I po konzoli ima. Previše je drečavo za moj ukus, ali su fina kola. Zovi ga x)

15. Ja reko narandžasta sada će za rđu da te prca :D

16. Jel' moguće da čovjek ovako zapušti auto?
    http://www.polovniautomobili.com/oglas4265699/opel_ascona/

Može se Džej kroz prag provuć.

17. Е кад спомену Мазду 323, контам да нема неке велике разлике између модела 323Ф и Тојоте Селике исто годиште, јел сам у праву? Мислим да је то однос као Мицубиши Лансер и Тојота Корола, то су 92.6% исти аутомобили, тако и ова два.
    Само сми је Тојота лепша од напред а 323Ф назад..

18. Не знам баш колико пасују делови, оно, на око јесу слични и мотори су им чак сличних кубикажа и коњажа код тих старијих јапанаца, ал јбг не знам детаљније.

Иначе, размишљао сам исто и да се трејд-даунујем, типа мењам лансера за нешто јефтиније уз њихову доплату, па онда мењам то за још јефтиније уз доплату, па за још јефтиније уз доплату и на крају кад дођем до неког крша од сто еура дам га на рециклажу, узмем тих сто еура за говжђурију и ето ми живог кеша. лололо
    Какав сам финансијски маг.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.