Automobilizam

  1. Obično simens dizne izdrže do 150 hiljada. Ako auto ima kilometražu tipa 200 hiljada, vjerovatno su zamijenjene bošovim.

  2. A jel ima neka fora da kad odes da vidis auto da vidis da su zamenjene bošovim ili da su vec bošove osim na dijagnostiku?

  3. Ima. Fora je da skidaš poklopac glave x)
    BKP je prestao da se proizvodi 2008, taj je jedini problematičan. Mada, u njega su stavljali i neke poboljšane Simens dizne (gleda se po kataloškom broju). Da sam na tvom mjestu uzeo bih CR motor.

  4. Sad ne znam bi li mogle Bošove dizne u BKP motor (vjerovatno ne bi i ima simens elektroniku, rade na većem naponu...), pošto sam mislio da su ga i poslije 2008 ugrađivali...

  5. Gledam nešta Auto Bild i vidim i20 9 hiljada košta 1.2 85KS. Ima čak i klimu i bord kompjuter. Jes' da je po meni ružan (ružniji fejslift), ali teško da može biti veće smeće od Rumuna. Ili možda može?

  6. Pa gledao sam nesto po sajtovima za plovnjake. Na nekima pise da su i motore sa simensovim diznama stavljali posle i bošove

  7. Ne znam...
    Uglavnom, postoji razlika u naponu...

  8. Gledam nešta Auto Bild i vidim i20 9 hiljada košta 1.2 85KS. Ima čak i klimu i bord kompjuter. Jes' da je po meni ružan (ružniji fejslift), ali teško da može biti veće smeće od Rumuna. Ili možda može?

    Tata dok je radio kupio je za burazera a sada ga ja vozim hyundai accent 2005 1.3 86,6ks benzinac, klima, sva 4 podizaca stakla, servo, abs i te neke sitnice. Kupljen je nov iz salona tj prvi je vlasnik do sada je presao 80.000km mozes da zamislis kako je sivonjski vozen. Samo je grepkan po parkinzima. Osim jednogodisnjih redovnih servisa i prosle godine velikog servisa nista nije radjeno, niko ga nije pipao. Tako da nije smece veruj mi. To sto je dacija za reno to je kia za hyundai.

  9. 80.000km

    Skoro 10 godina, a prešao 80 hiljada? Pa vozite li vi kola uopšte x)
    Tek se razradio.

  10. Pa kad skupimo za benzin bre :D Kad sam isao u srednju ja i drugar skupimo 500din i za toliko sipamo, a sada za fax nemam nikog :D
    Hyundai proizvodi veoma kvalitetna vozila samo sto se kod nas prodaju samo najjeftinija njihova vozila vidi sta bre oni sve imaju pa onda sudi http://worldwide.hyundai.com/WW/Main/index.html

    EDIT: izvali ovaj hyundai (ima drugo ime jer ide ko toyota na foru sa lexusom)
    http://worldwide.hyundai.com/WW/Showroom/Cars/Centennial-2013/PIP/index.html#

  11. Ja stalno pun točim, pa kad dođe do rezerve opet pun, a golfom pređem dnevno minimum 150km.
    Ne sviđa mi se kod novih Hjundaia dizajn. Auta ka' da imaju kose "oči" i onu gadnu kinesku facu.
    http://ww1.prweb.com/prfiles/2013/04/25/10673907/2013_hyundai_i30_wagon_i30cw_overseas_01-1109.jpg

  12. I ja bi punio pun da mogu :P Ma to im je sada neki trend svi proizvodjaci su krenuli da prave velike farove koje idu do polovide faube i krila. Nabrojacu neke opel, mazda, pezo, reno, pa cak i ford.... ne mogu sve sada da se setim.
    Da li si video drugi link koji sam stavio u prethodnom postu? Uzeli su sve najbolje od mercedesa s, bmw 7 i audi a8 i uopste ne izgleda lose a kvalitet ne mozes da osporis.

  13. Mazde nikad ljepše nijesu bile. Pežo (308) se polako vraća dizajnu 306-ice...
    Ovaj Hjundai izgleda ka' mutant Mečke i Leksusa napravljen pomoću Lipuove brusilice x)

  14. Dobro dobro cuo sam ja da tebi sve osim nemaca nije auto..... :P Pogledaj ovaj hyundai gebesis coupe 3.8, skoro 350ks, zadnji pogon, manuelac, brembo kocnice http://worldwide.hyundai.com/WW/Showroom/Cars/GenesisCoupe-2012/PIP/index.html
    Šta mu fali (osim mene za volanom)?

  15. Nađe se koji da nije Njemac.

    Ružnija verzija Tojote GT86 ne izgleda toliko loše.

  16. Nisam sada siguran ali msm da je izasao pre toyote gt86
    Vidi kako ovaj vozi ovo je slabija verzija http://www.youtube.com/watch?v=ItdURfG24lE

  17. Izgleda da pristojno ide.

  18. Jebi ga, samara je lagana za podić, mada je ovaj retard.
    Kako ide prodaja Lansera?

  19. Руско ауто. Нема даље.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.