Automobilizam

1. Ovuda sam ja prošle godine iša' dvojkom. I ostali ljudi su tuda išli dvojkama (i ostalim džipovima).
    http://www.vijesti.me/slika-519x316/vijesti/put-pluzine-scepan-polje-zatvoren-saobracaj-slika-107280.jpg

2. Kako mi idu na kurac ove govnjive izjave URBANI TERENAC, PRAVI MINI GRADSKI TERENAC, ULIČNI TERENAC...

Pa jebote!

3. Terenac koji ne može da se vozi po terenu. I LJUDI IH KUPUJU!

4. Kako cu da upicanim Jugica sled. nedelje.Dobio sam nekih 40-ak litara sintetickog ulja za motor pa sam resio sled. nedelje da menjam ulje,taman kupim odmah i lanac i lancanike,menjam i to,a i pumpu za vodu jer nesto cvokoce (nasao neku kod mene u radionici,radi lepo msm),stelujem ventile,juce sam gledao platine i svecice,dobre su.Jos samo da kupim od drugara akumulator (nov ima,a ne treba mu) i spreman sam za zimu u full-u! :) Ovaj lanac,lancanici i filter za ulje ce da me izadju 1600 dinara,dzabaka,'fala Bogu pa ne moram ulje da kupujem... :) Za jedno mesec dana ga verovatno i farbam...

5. Kako mi idu na kurac ove govnjive izjave URBANI TERENAC, PRAVI MINI GRADSKI TERENAC, ULIČNI TERENAC

Улични теренац, you say?
    http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/multimedia/dynamic/00262/Lada-Riva_262343k.jpg

6. Videh da ste nesto caskali o Renou 4.Obozavam taj auto.Imao sam dva komada.Jedan je bio meh,a drugi sredjen u full-u.Moj cale radio i mehaniku i limariju i farbao ga,dugo smo ga bas vozili.Obozavam onaj menjac.Kad skreces mislis da ces da se preturis i ruzan je ko kurac,ali je jebeno zabavno da ga vozis,pozadi moz' stavis sta hoces,kul je skroz.Da mogu sad da uzmem neki za jeftine pare i da ga sredim,uzeo bih,nego ih nema nesto ovde kod mene,sve neki bas,bas sjebani.

7. Eh kad se sjetim, emocije me obuzese. Mi smo imali ovakvog, sedamdeset i neko godiste...

https://lh6.googleusercontent.com/-jU1O4_IG9W0/SiRCW0CGg1I/AAAAAAAACeQ/xcFLlz3tsS4/s640/IMG_5037.JPG

Stanje je kao sa slike, imao je tad preko 20 godina, a izgledao savrseno. Bio benzinac, palio je bez problema iako bi po mjesec dana stajao u snijegu od metar. Samo cale zadigne najlon i proturi ruku unutru i gotovo. Ne zavergla dva puta. Odrzavali smo ga koliko smo mogli jer nije situacija bila neka, ali nije ni trazio odrzavanje iskreno. Nista se nije kvarilo. Prodali smo ga jednom poznaniku u drugi grad i on ga vozi i dan danas. Jeste propao malo i on ga je prefarbao u svjetliju boju, ali jos ide sto je najvaznije.

8. Ma da bre,jako zahvalan auto... :)

9. Kako ste vi u kurcu jbt.

10. @Др Јанковић

Lada se transformiše u terenca kad staviš blokove u gepek x)

Kakvi renoi i govna. Samo Lada specijalka (za ta vremena).

11. Kako ste vi u kurcu jbt.

Ja odatle izadjoh pre dvajs godina.

12. Bio benzinac, palio je bez problema iako bi po mjesec dana stajao u snijegu od metar.

Lakše je autu upaliti pod snijegom, jer ga on štiti od vjetra i niskih temperatura.

13. To je najgore auto u kome sam se vozio. Mislim da mu je druga bila pored treće.

EDIT:
    Ili treća pored četvrte.

14. E ljudi, kako se zove ono čudo za zaštitu gume i kedera preko zime?

15. Ja stavljam glicerin po kederima, a WD prskam u mehanizam brave.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.