Automobilizam

  1. Po svoj prilici su se trkali tako da mi nije krivo

  2. A nedužni ga popušio.

  3. У сваком случају, у овој ситуацији најбоље да ако не можеш да закочиш не покушаваш нагло да избегнеш судар. Ово је већ други пример да знам да неко овако најебе ни крив ни дужан.

  4. Uh kakav bih plejboj bio u ovome. :D Sto joj ovako cudno maska izgleda? Ima veliki zazor kod hladnjaka. Je l' to treba tako?

  5. Mislim da je tako kod nje. Kako ide Jugić?

  6. Ne ide. Otkako mu istekla registracija u decembru, stoji u dvoristu, ne mrda... Motor hocu da mu menjam, trosi kao ala, a nemam pare ni za sta. Eno i skuter onaj Malaguti sam skroz rasturio, mrzi me da ga radim, radim ga u proseku jednom u dve nedelje... Bas mi neki los period naisao...

  7. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/2681113/lotus-esprit

    Evo ga jedan Lotus koji vidjam ceo zivot. Ima ga covek koji je nekad drzao neke silne salone namestaja. Milion puta sam ga gledao i svaki put mi sve lepsi i lepsi. Uvek stojao na izlazu iz grada kod tog velikog salona, ali ga nema vec neko vreme, mislio sam da ga je prodao... Prelep auto.

  8. Опет су мењали форму огласа, јебем их у дупе.
    Иначе овај Лотус јебе страобално оћу га

  9. Nek zove neko da vidimo cenu xD

  10. шо ти тако јак лер гас?

  11. sve objasnise, samo ne rekose ono najbitnije pravilo da ne budes peder nego da das desni zmigavac kad izlazis iz kruznog, da te ne ceka neko bez razloga misleci da ces da prodjes a ti opa prc, iskljucis se.

  12. Valjda moraju o nečemu da pišu, pa sad smaraju sa ovim u auto školu što se uči, pa tradicionalno, kao od svega, i od ovoga napraviše bauka. Mora da je neki kolega skoro polag'o.

    da te ne ceka neko bez razloga misleci da ces da prodjes a ti opa prc, iskljucis se

    :(
    Ma nek čeka kad je nesposoban da se uključi.

  13. Pa nije jak brate. 900 +- 50

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.