Automobilizam

  1. Ja cuo u Crnoj Gori ima par auta mladjih od 98-og godista, mada nesto ne verujem u urbane legende.

  2. Paninaro, imas original japanske i original turske delove za japance. Kao i original nemacke i original turske za nemce :)

    gtd pokusao sam da ti objasnim ali ako bas ne verujes pokazacu ti sutra cene za npr velike servise posto vidim da je o tome najvise rec za dva automobila u istoj klasi jedan nemacki i jedan japanski.

    Nemoj samo da poredis suv i visoku srednju klasu...to ti je kao da kazes da je vw skuplji od mercedesa za odrzavanje a poredis pola i ml

  3. Ne, ne mislim generalno na Japance, nego Subaru i reko' kako je i zašto je tako.

    Ne, pogrešno si me razumio, ja poredim veliki servis boxer dizela koji se ugrađuje u Legasi (zato što smo o njemu vs Audi pričali) i Forester između ostalog, sa velikim servisom Audijevog.

  4. Ja cuo u Crnoj Gori ima par auta mladjih od 98-og godista, mada nesto ne verujem u urbane legende.

    Da si reko mlađe od '97-og bilo bi tačno.

  5. GTD
    115? Mora kroz Grahovo to jače.

    roknuo sam 14 hiljada za auto, cek da me prodje sok lolo

    al ljepse mi kad novo uzmem, znam da niko nije zasrao nista

  6. Moraju prvo da ga išćeraju iz Megana.

  7. alfa idalje jebe
    al mi puca kurac da je guram svakih 15 km, jebo ja mater onom ko dade italijanima da sastave komplet auto... sto rece klarkson, dajte njemcima da naprave auto, vi napravite dizajn i brosure

  8. Legacy model was to provide Subaru a vehicle in which they could compete in the lucrative North American midsize market against competitors Honda Accord and Toyota Camry. Higher performance variants of the Legacy are offered as competitive alternatives to compact executive cars such as the Audi A4, Alfa Romeo 159 and BMW 3 Series. The Legacy also serves as Subaru's flagship car.

    Ne mogu sa fona dva kopiranja da stavim u isti post ovde nemam pojma sto ali forester je krosover i u rangu sa dzipovima gorenavedenih proizvodjaca (bez alfa romea hehe) prema tome-dzaba je i isti motor cim je auto u visoj klasi i cena skace.

  9. al ljepse mi kad novo uzmem, znam da niko nije zasrao nista

    I ja sam se tako sjebao. Ovo je ok samo ako ne planiras da menjas auto 10+ godina.

  10. Barone, ti ni kola nemas. zasto spemujes odje?

  11. Delovi neki i jesu skuplji jer se naručuju iz nemačke

    Vi vjerujete u te priče? :D

  12. Pa, koliko sam ja video, nemaš zvaničnog uvoznika, tako da za tako neka moraš da se snalaziš xD

  13. Ima ih Skočko.

    Pseto, isti motor isti djelovi se za servis koriste, iste ruke. To ponavljam velim za veliki servis motora (isti ti je veliki servis Tiguana i Golfa sa istim motorom npr), drugo su trap, kočnice, cijena komplet auta itd.

  14. Barone, ti ni kola nemas

    Zajebavaš ili znaš nešto što mi ne znamo?

  15. Ima ih Skočko.

    Ima, svakako, naruče po jedan da mogu pokazati u radnji pa ugrađuju PRC i Tursku.

  16. Brate gdt cim je veci auto ili u drugoj klasi u ovlascenom je automacki skuplje nema rasprave i sve da je isto na dva auta. Cim je dzip ili pripadnik vise klase skuplje ce da ti naplati. A mi smo generalno govna ocemo da vozimo limuzine za dzabe e pa nema. Ako hoces da vozis bmw moras i da imas para za njegove servisiranje i kraj. A sad sto mi volimo da idemo kod brke da sjebemo sistem to smo. Zato nas je i sjebao sistem jer smo hteli da ga sjebemo (generano za sve pricam).

  17. ja juce sipao goriva za 5 eura, jbg ide poskupljenje pa reko da pripunim malo, zauvar je.

  18. To si Smarta do vrha napunio?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.