Automobilizam

  1. Pa jesu jeftini dosta, jetiniji od Francuza npr. A šta znam, neki Auris novi.

    Dođe tako vrijeme kad ne znaš đe ti je glava od posla. Ka opoziciji.

  2. ma kakvi, jeftini su jer ima pakne samo na prednjim a drug ih ugradjuje pa su ruke dzaba. ali generalno japanci su jeftini za odrzavanje i jos kad uzmes u obzir da se ne kvare nikad milina jedna :)

  3. Skoro ko Golf dvojka.

  4. Tim putem svijet i treba da ide.

  5. Kako klevecete i lazete nemojte molimvas deca mala citaju ovo :(((

  6. gtd, nemoj brate srati. ja mogu da skapiram da vozis starije automobile i da se u njih bolje razumes ali ne moras ziveti u tim godinama. Za japance i te dalekoistocne je vazilo da su delovi skupi pre 10god jer delova nije bilo nego su se porucivali pa je ono malo servisa sto je bilo udaralo po usima.

    Danas delove za japance imas koliko i za cenjeno visocanstvo golfa(bar u beogradu) i DUPLO su jeftiniji nego za mercedesa. I to ne u ovlascenom servisu jer su tamo TRODUPLO skuplji.

    i bmw je skiplji od japanaca(pa i subarua). subaru je u rangu sa avdijom, tu su negde .

  7. Tko drukčije kaže,
    kleveće i laže,
    našu će osjetit pest!

  8. Pseto, ne laj. Na Subaru Forester već pomenuti mi drug radio veliki servis pošto ga kupio (iš'o u Srbiju, neće nešto u Efel ili đe imaju, a i skuplje bi ga izašlo) izašlo ga 1000 eura, još ne ovlašćeni, nego onako neko ko radi Japance. Audi A4 isto dizel, 500 eura veliki servis glat sa original djelovima.

  9. Inace sve vise cenim te japance. Em su pouzdani em dobijes vise opreme a cena manja od svaba.

  10. A i ne rekoh da je svim japancima, objasnih i što je na Subaru tako.

  11. Audi a4, veliki servis za dizela moze biti 500e samo ako je do 2003-eg godista.

    I nemoj porediti automobile koji nisu u istoj klasi, ako poredis poredi imprezu i a3 fazon

  12. Brate, to je 2.0TDI ko u VW-a jebenog. A velim Forester jer mu je isti motor ko u Legasi, pa je veliki servis isti.

  13. u PG ima par prodavnica sve imaju od japanaca original djelovi

  14. Ja tražio za onaj Micubišijev kombi grdni što na džipa liči, jedva nađo po bosanskih otpada. Ali imaju za ove nove sve.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.