Automobilizam

1. Ма ко да њему треба ббц, узме од тих силних пара које је зарадио сам прави емисију и качи је на нет или нађе неку другу тв станицу, ко да би то био проблем.

2. ma nije to to da se ne prozivaju hamond i on medjusobno, i onda se zajedno udruze da jebu meja, a onda se sva trojica udruze i jebu pezo i francusku u kompletu

3. Nije BBC lud da da autogol.
    Evo tradicionalno svaka tri mjeseca Klarksona "ostavljaju" bez posla lolo

4. ZASTAVA KRAGUJEVAC LOBI IM JE DOŠAO GLAVE!!!!!!!
    ONI ĆE TENKOM I BACANJEM NIZ LITICU, NAŠA AUTA DA UNIŠTAVAJU, GOVNA BRITANSKA PREPOTENTNA!

5. E jesu izjebali Pežo, ono je majstorski bilo. Inače, kako je u Kotor?

6. Lol. Dobra fora, samo promašio proizvođača. Garant je mislio na ono italijansko govno zaboravio sam kako se zove.

http://memecrunch.com/meme/L4FS/buy-a-dodge-they-said/image.png

7. Jel zna neko u čemu je sledeći fazon. Sva kola iz VW grupacije koja sam do sada video i vozio su imala onaj menjač što ga ''bocneš'' pa ubaciš u rikverc koji se nalazi gore levo, i sada na placu imamo golf 4, golf 5 i audi a4 b6 sa takvim menjačem sa 5 brzina. E, sad, stigao nam je i jedan isto a4 b6 sa ''klasičnim'' menjačem, gde mu je rikverc dole desno, što mi je čudno za jedan auto iz VW grupacije. A da napomenem oba ta audija na placu su sa 1.9 tdi motorom od 105 ks i oba su 2003. godište. Da li to može da bude da je menjan menjač npr.?

8. Na Audija je većinom 6 brzina - gore lijevo, 5 brzina - ispod pete. Oko kakvih stvari vi mozgate lolo

http://www.dodaj.rs/f/1q/10u/2iBbn5Cy/104262024547746180038848.jpg

9. Ali pazi i ovaj što drugi ima 5 brzina i rikverc pored prve. Zato kažem da mi je čudno, jer je isti motor, isto godište, isto petostepeni menjač, a rikverc na različitom mestu.

10. "Na Audija je većinom 6 brzina - gore lijevo"

kod mene je dole desno 6, a rikverc gore levo, uz 1. brzinu uz pritisak.
    to bi valjda bilo standardno za 6 brzina?

11. a tacno je da sam u vag automobilima samo vidjao uz pritisak gore levo rikverc, cak i ako su sa 5 brzina...

12. Pa to Celte. Možda sam se loše izrazio, rikverc je na šestobrzinca gore lijevo, a na petobrzinca (generalno) ispod pete.

Ali pazi i ovaj što drugi ima 5 brzina i rikverc pored prve

Pa dobro, ima i toga.

13. E takav ti je kod Golfa npr. vazda, ali na npr. Pasatu B5 je ispod pete. Zavisi ti i od konretnog modela, za ovaj Audi ne vidim ništa čudno.

14. Jbg, neobično mi je malo, ali dobro, važno je da radi xD

15. Video sam na skodi superb 2.0 115ks benzinac 2005god pet brzina i rikverc je ispod pete

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.