Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
axaxaxa usao sam da pogledam da to ne pise slucajno u opisu :D
haha, car..
bajdvej, auto star 4 god, a na satu 160 i kusur hiljada predjenih. Pa ti veruj da auto star 10+ god, na placu, uvezen, ima na satu <200 hkm. I kosta npr. 3-4 soma jura. Oce malo kurac.
El tako miki?
Tako je :D
A, šta ćeš, dobar auto mora da se plati, a većina naših bi da kupi Golf 4 dizel sa 120 000 km za 3000 eura i većina prodavaca im to i zamaže i proda. Kad vide da je 270 000 km na satu, beže od auta kao đavo od krsta (danas mi se desilo lolo).
Mogu zamisliti kola na placevima što im piše 300 hiljada.
Koliko li su prešla, kad takvi ljudi nemaju obraza da im skinu više?
Izreda auta 2008. 200 hiljada, a tamo neko 2002. 150. Još uvoz Njemačka, plus one servisne knjige dok pokupuju.
Zato je i dobro uvoz euro 3 tamo što su ukinuli, manje kršina se dovlači.
Jedno je da se skine 20 000 km, a drugo je da se skine 200 000 km lolo
Inače smo imali W211 krem boje taksi sa 460 000 km i bio je u boljem opštem stanju od većine kola koja se kod nas voze lolo.
Taj što piše 270k je vraćen za 20k, a mečka za 200k?
A jebi ga, može se provaliti je li vraćano, a dobar softver može i utvrditi pravu.
Zato mene najmilijie od prvog vlasnika, ili pošto su jeftinija nešto otić' za Njemačku sa parama i natenane, ali više prešli, jebi ga.
W211 je bila 2008 ili 2009.-o godište, tako da je kilomtraža realna, a i vožen je kod nas (2011 uvezen iz Nemačke).
Taksiju ste ostavili realnu, a ovima drugima za 20 hiljada umanjili. E ako mi je išta jasno.
Sjeća li se ko ovih trotineta?
https://www.youtube.com/watch?v=XjRcKJ_6Ieg
Predobri bili, nijesam ih 10 godina viđeo.
EDIT:
Samo sa 3 kuglagera.
Nismo svima umanjivali za 20 000 km, samo na nekima, a i to je bilo zbog greške špeditera.
http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2015&mm=04&nav_id=984472
Ovaj model biće prvi iz VW grupacije koji će dobiti novi 2.0 litarski turbo-benzinski motor predstavljen u Ženevi 2014. na konceptu Audi TT Quattro Sport.
Motor iz Audija TT Quattro Sport proizvodi 420 ks (309 kW) i 450 Nm, ali za sada nije potvrđeno da će iste performanse imati i u ekstremnom Golfu R
Podsećamo, konceptni Golf R 400 imao je takođe 2.0 litarski turbo motor, ali sa 400 ks i 450 Nm.
Taman za ovaj naš cenovnik za registraciju, 320 eura sa sve tablicama i saobraćajnom xD
Super, ja već naručio.
More on imati i milion konjskih snaga al i dalje je golf. Jebo vas golf.
Скочко је глас разума
Da, koliko god konja imao, Golf je najbolje auto na svijet sig. I onaj sa 50 i sa 550.
http://i65.photobucket.com/albums/h212/guitarstan/MarlonBrando.gif
Pozdrav za Crvenog Barona.
Шаљем вам отпоздрав, колега Иронични
Imaš golfinu od 400 konja i karirana sjedišta. Pa ja u mom mercedsu za sirotinju imam kožu, jebem vam ljebe, kaka ste vi seljanija :D
Чуди ме да нема још и ону ручицу мењача у облику голф лоптице
Ima verovatno