Automobilizam

1. Realno sam kicoš lolo

2. Kalibra je sportski automobil, Golf hečbek...
    Kalibra 1989-1997
    Golf 1984-1992
    Ipak, Golf.

3. Uporedi kalibru sa sabom 93. U istom su rangu...

4. Jel si ti slep ili ne čitaš šta ja napišem? Eo ti kače se 3 godine, tj preklapaju. Uzmi GTI u obzir, sporci auto. I? Sigurniji od Calibre? Sigurniji moj kurac. Kraći za metar i po. Tog GTI-a i onog sa 20 ventila (da ima) ionako jede Opel Suza GSI ona 1.8 da ne pričam 2.0. A o Calibri nećemo ni da pričamo.

5. Golf iz 1984 i iz 1992 su maltene isti što se konstrukcije tiče.

Golf, Kadet itd. su mala porodična auta, a GTI i GSI su sportske varijacije, nikako sportska auta. Nije bitno ko je od koga brži, nego je tema da je kalibra kovčeg na točkovima...

6. nego je tema da je kalibra kovčeg na točkovima...

Pa mislim da to vise govori o vlasnicima kalibri, da su budaletine, nego o samoj kalibri.

7. Brate ja te nisam smatrao toliko zatucanim, daj povadi se nekim komentarom neću da menjam mišljenje o tebi.
    Idemo postupno.
    Calibra je sporCka Golf GTI je sporCki. Običan nije Golf sportcki, hečbek je al je GTI sportcki. E sad:
    Poredimo Calibru i Golfa GTI sporckog znači koji ima haubu kraću za metar od Calibre i dolazimo do zaključka da je Calibra i te kako bezbednija. Dane nabrajam ostale parametre.

8. kakvo glupo generalisanje lol...ko da ja kažem da ko nosi puma patike je teški zaostali selja bez imalo ukusa il tako nešto... jbt, šta god da voziš jadan si na neki način haha

9. Pa mislim da to vise govori o vlasnicima kalibri, da su budaletine, nego o samoj kalibri.

Objasnio.

10. Pa te tvoje jebene varijacije su duplo veći kovčezi.

11. Ja golfa 2 neću da vozim pa se svi jebite. Voziću najveći krš od alfe al golfa nikad!

12. Tako pričaš kad si prešao 15 km za volanom. Svaki auto može da se vozi normalno. Ako si debil sa 40 gruni u banderu sa Fićom po znaku, gineš naravno. Ljudi se navozaše i Pežoa GTI i Hondi CRX, neki i unučiće sačekali.

13. Ovo meni upućeno ? Jer ako je meni ne kapiram kakve veze moj post ima sa bezbjednošću i time. Ja sam samo rekao da neću da budem generalizovan od strane zatucanih retarda ako vozim golfa 2. Jer kod mene svi koji voze golfa 2 se okupljaju i rade neke sektaške običaje kaj li već.

14. Ne bre brate tebi, uleteo si sa postom. Bež od golfa pogotovo dvojke koliko te noge nose.

15. Što da bježi? Da ga ne zgazi? :-)

16. Boxer, boga mi, pomijesao babe i zabe...

17. Boxer
    Brate ja te nisam smatrao toliko zatucanim, daj povadi se nekim komentarom neću da menjam mišljenje o tebi.
    Idemo postupno.
    Calibra je sporCka Golf GTI je sporCki. Običan nije Golf sportcki, hečbek je al je GTI sportcki. E sad:
    Poredimo Calibru i Golfa GTI sporckog znači koji ima haubu kraću za metar od Calibre i dolazimo do zaključka da je Calibra i te kako bezbednija. Dane nabrajam ostale parametre.

Ne možeš da porediš auta različitih klasa. Kalibra je sportski kupe, a Golf GTI sportska varijanta dvojke...
    Nije stvar u dužini haube. Za mene je auto koje može preko 200km/h, a ima onakav lim nebezbijedno.
    Ne vidim u čemu je problem. Ti možeš sad reći
    "Aaaaa ja vozio kalibru udario sa 400km/h u banderu i samo joj otpo branik!"
    Ali, moja iskustva su drugačija zbog toga i toga. Kalibra ima katastrofalno loš lim, od prijatelja mi se brat jedva izvuko, a i truli mnogo. To bi bilo moje iskustvo.

Pitate se zašto volim Golfa?
    Pa kako da ne volim kola koja me za 10 godina nikad nijesu ostavila na putu i kojima je najveći kvar jebeno kvačilo? A imaju 26 godina i godišnje prelazim i preko 30 'iljada.
    Vozio bih lend kruzera, ali nemam para nizašta bolje. Jedino za Golf i za Kadet. Mada, Kadet mi je krajnje neudoban, jer nije dizajniran za kršne ljude lolo

18. Najbolji serijski motor na svijetu a nije Japanac?

Vi mora da se šalite, jel' da?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.